Sleep tight

Nu går jag och lägger mig. Godnatt!

Sov gott!

Halsband!







Idag gade jag halsband och ett armband till smycken! Använder nästan aldrig halsband men jag har kommit på att det faktiskt är väldigt fint! (Eller jag har väl alltid på mig armband, men dom har jag på mig varje dag, idag hade jag tillochmed ett extra armband! Men det får ni ingen bild på ;)) Men kan ju också tillägga det att både halsbandet och armbandet jag hade på mig har jag fått från Marie! ♥



Skolan gick väl bra idag med, och efter skolan blev det dans!  Var gnaska kul, men vi dansade väl inte riktigt, men det kanske man inte brukar göra på första lektionen på terminen ? Nu sitter jag och har inget speciellt att göra, tror jag snart ska ta ett varmt bad, för jag fryyser, särskilt om fingrarna! Nej nu har jag väl inget mer att berätta! Skriver nog mer sen!

slänger in en liten låt också! Kanske dagens veckans bästa låt?




PS: Är fortfarnade förkyld -_-

• Fångarna på fortet!



Har nyss satt på mig pyamas och nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet! "Skit i glasögonen, jag ska ta nyckeln" Eller nåt sånt haha! Ja dom där "tv-bönderna" är ju lite småroliga, iallafall Karl-Petter och Fredrik^^

Idag har jag inte bloggat nåt, först så åkte man väl till skolan (hade gympa på morgonen, uuusch!) När kom hem gick Josefin och jag till mormor och åt mat, när jag kom hem gick jag upp på mitt rum och fortsatte städa på mitt rum, men blev inte helt klar idag hellre, för jag fick ont i huvudet ;( Men nu har det gått över!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på TV:n! Skriver mer imorgon!

The Hills

Just nu sitter jag och kollar på The hills, fast det är paus nu. Har städat litegrann på mitt rum också, men det är inte riktigt klart än.

Imorgon är det skola igen, så då ska man gå upp tidigt igen, så får väl gå och lägga mig tidigt ikväll också! Nej nu har jag väl inte så mycket mer att skriva, skriver mer ikväll kanske!

Hejdå!


Fun!

Marie åkte hem för en stund sen, så nu har jag inte så mycket att göra.. Kan ju berätta lite om vad vi gjorde igår iaf.

Först och främst så satt vi vid TV:n och kolla på när Josefin spelade TV-spel. Efter det blev det väl att äta tacos! När vi hade gjort det så låg vi framför den öppna spisen (mamma hade gjort eld igår med!) och kollade lite i skolkatalogen och skrattade åt rätt så många saker! Haha! Vid 9 blev det att se på Bröllopsfotografen! Lite rolig sådär, på några ställen! Filmen slutade väl vid halv 12, och då var vi himla trötta jag och Marie, så vi gick väl och gjorde oss iordning för sängen, vid 12 så hade vi bäddat, satt på oss pyamasar och allt sånt. Vi somnade väl vid halv 1 ungefär!

Idag har vi också ätit tacos, för det blev så himla mycket mat kvar, sen åkte väl Marie hem!

Idag är man förkyld också "/ Drygt äre!

Nej nu ska jag lyssna på massor av musik och kolla runt lite på internet. Hörs senare! Bye





Gammal bild^^


Maiiii



Nu kom Marie hit! Höll nyss på att skriva att: Idag kommer Marie hit, men hon kom nu, så nu får jag ge mig! Hejdå!

Plastsak!

Har tagit ett bad för inte så länge sen. Nu sitter jag och har ingenting speciellt för mig! Idag blir det tacos till mat, Såå himla gott, om ni frågar mig!
Nej nu ska jag ta och lyssna på lite musik och städa lite, eller sortera kanske det heter? Ska iallafall ta ur alla mina jeans från min garderob och sätta dom i en slags.... Plast...Plast... Plastsak? Haha! Men då får jag mer plats i garderoben iallafall!

Detta har jag på mig idag:



Såhär ser mitt lilla ansikte och hår ut:


Josefin blir Kissie!

Hihihihi! Hade lite roligt i gimp förut, OCH JOSEFIN FICK BLI OFFRET HEHEHEHE!!

Jag redigerade om henne till KISSIE! Alltså ni kanske tror att jag typ är hennes idol..? Men njaeej.. Hennes blogg är bara så himla underhållande! Man får sig ett skratt varje gång typ!

Hade tänkt att skicka in den här:



bilden och skriva att jag älskar hennes blogg, och önskar att mitt liv såg ut som hennes bara för att försöka att bli med på hennes blogg! Haha! Skulle ju va jättekul! Och så kanske kanske man skulle få en länkning? Kanske är värt ett försök..?

Men iaf! Här är bilden jag gjorde om:



Snyggt va? Ser ju inte alls redigerad ut!  Eller så gör den det ._.

Höst?



Idag så gjorde mamma eld i öppna spisen! Inte ofta det händer, det händer mest på hösten/vintern (såklart, det är ju då det är som kallast) Så jag antar att det betyder att det är höst nu :( Skulle inte tro att det blir någon mer sommarvärme...I SVERIGE! Fast snart, väldigt  (om exakt 18 dagar) snart, kommer jag att ha et huuur varmt som helst, ska verkligen bli superskönt!

Take A Bath..?

Nu har man väl kommit hem från ännu en skoldag, sista denna vecka också! Ska bli skönt med helg nu, så kan man sova på morgonen! Hade tänkt att Marie skulle komma hit och sova hos mig idag istället Fast vet inte om det blir nåt idag hellre, men imorgon annars kanske...

Ska nog snart ta mig ett bad tror jag, och sen sätta på mig lite mjukare klädsel, för just nu har jag på mig ett par tighta (Alltså RIKTIGT tighta, alltså dom är stela) tights som jag har haft i skolan, men när jag är hemma spelar det väl inte så stor roll hur man går klädd..?







Godnatt

Nu ska jag snart sova, fast ska läsa lite och så först. Är inge trött alls, men jag vet att jag kommer vara det imorgon.. Jaja Godnatt!

Ingen Aning..

Alltså det här är jobbigt!

Alla
går runt och har ingen aning om nåt. När ska man få någon klarhet här i livet?



Katten korv





Alltså jag vet att det är jätte kallt ute, men ändå går jag upp på mitt rum och sätter på mig shorts Och nu går jag runt här och fryser!?

Jag vet, jag är himla konstig ibland!



Alltså jag är helt seriös! Denna katt ÄR faktiskt en korv... Eller ljuger jag..?

Kakao!

Sitter och dricker kakao just nu! Haha!
Idag har man väl varit i skolan, och det har väl gått bra. Imorgon är det fredag, tänk, att det redan har gått en hel skolvecka! Känns som om att det är typ tre dagar kvar^^
Ska försöka få hit Marie idag... Jag tycker hon kan sova här inatt, så kan vi vandra till bussen, TILSAMMANS :D
Fast det är ju en liten liten grej då, som kanske gör det lite besvärligt... JAG VET INTE OM HON VILL SOVA HÄR! Hahahaha! Fast det löser sig nog, Får man hoppas!




Skolan!

Nu sticker jag iväg till skolan! Hörs när jag är hemma!

Blogga

Jag vet att jag inte bloggade nåt igår.. Men orkade bara inte! Fast ska försöka blogga nu, men vet inte hur jag kommer lyckas.

Nu har man väl gått 3 dagar i skolan.. Ganska kul, men har inte sett marie på hela dagen idag (förutom på morgon och kanske 1 minut mellan en lektion) Vi får nog försöka va med varandra någon dag... Men villken?
Glömde jackan gjorde jag idag också, i skåpet.. Eller glömde gjoerde jag väl inte direkt, jag hann inte!

ÅHHH NU KOM DET JU EN KATT SOM BÖRJA GÅ PÅ TANGENTBORDET :@ Han skrev en massa som jag inte ville skriva ju!









Buss...

Va ska jag ta för buss imorgon???

Snabbdusch!





Har nyss tagit mig en snabbdusch, för jag kände mig så himla smutsig... Men nu är jag ren igen!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen, det har väl inte hänt så mycket sen förut. Förutom att jag har varit ute och hoppat på studsmattan ett tag. Men annars: ingenting
Ska väl snart gå och packa ner gympakläderna också, för det vill man ju inte glömma, så det är bäst att packa ner det dagen innan!

Nej nu ska jag sluta babbla, när jag ändå inte har något viktigt att säga!


The first day in shcool



Nu är man väl hemma från skolan sen några timmar, var väl rätt okej! Vi hade väl inga riktiga lektioner men imorgon blir det väl det iaf! Fast vi ska ha gympa första lektionen vilket jag inte ser framemot, fast det ska nog gå bra ändå!
Klassen är ju ganska bra, men jag vet inte... Jag känner mig lite utanför.. Eller inte utanför direkt... Alla är så snälla så, och jag får väl va med dom, men jag känner mig lite vilse utan Marie! Jag önskar att jag och Marie hade kommit i samma klass! Vi har alltid gått i samma klass, och hon har liksom varit som.. va ska man säga? En extramamma i skolan typ! Haha! Men det löser sig nog!


Sitter och vätar på att mamma ska komma hem just nu! Men det gör hon väl snart, skulle jag tro.. Hon kom faktiskt nu!



Dagens kläder



Såhär ser väl dagens klädsel ut! Nu blir det att sätta på sig ytterkläderna!
Skriver mer när jag kommer hem! Hejdå!

Sommarlovets sista dag!

Har inte bloggat nånting idag! Men det är sommarlovets sista dag, och den vill man ta vara på! Idag har jag ialla fall varit kastat in ved. Låter kul va? Fast nää Men ialla fall, vid 5-tiden idag åkte jag mamma mormor och Ivan till Petteråsen! Har inte varit där sen dom gjorde om, och där blev det glass! Efter glassätningen skulle mamma hjälpa mormor med att få in bilder till datorn från kameran, och sen så kom väl mormor på att hon ville beställa hem kort, och det tog lååååång tid! För det var måååååånga bilder! Men nu är jag iallafall hemma, så det blir väl att göra sig iordning för sängen snart! Eller faktiskt nu! Det är ju faktsikt skola imorgon! Men vet ni en sak? Jag är inte ett dugg närvös, faktiskt!



Jag fick en pincett hemma hos mormor, och den är lika liten som mitt lillfinger! Jag tyckte den var så gullig, så jag fick den! ♥

Tired??



Vi är typ trötta....

Me and Mariiie



Marie med lugg..??

Idag var jag ju hem till Marie! Där satt vi vid datorn, hoppade studsmatta, åt mat, och en massa fler saker! Sen fick vi väl skjuts hem till mig! Vi har nyss sett på film, och stoppat i oss en massa onyttigheter :D Var jättemysigt ;) Just nu så sitter vi här, och tar en BLOGGPAUS xD Haha! Nej men vi hade tänkt att se en till film, men Josefin ville inte det, så då fick det bli såhär ist! Jag sitter vid min bärbara dator i Josefins soffa och hon sitter vid sin dator, vid skrivbordet!

Nej nu ska jag inte skriva mer! För det har jag... INGEN LUST MED ") ^^


Look for today

HejHej!! Sitter och skriver lite med Marie nu på msn.. Vid halv 2 åker jag hem till henne sen efter hon ätit mat (vilket kan bli ganska sent) Så skjutsar hennes pappa oss hit. Sen ska hon sova här! Vi ska ha det superkul!  Nej nu ska jag skriiiva lite med Marie! Hejdå!

Dagens Linnea :D







Sen hittade jag en linjal med detta motiv på:



Jag tyckte den var så cool så den var värd att ha en bild i bloggen! Absolut!


Nötberg sen ♦

Har nyss badat, nu ska jag gå ner och se på tv.. Sen ikväll blir det Nötberg! Myysigt ♥



Sov sött alla läsare!

Eyelashes

HejHopp! Idag gick jag upp vid 10. Då blev det väl att äta frukost. Nu sitter jag och skriver med Marie, och vill att hon ska komma hit, men det vill inte hon! Jag skrev att mamma kan säkert hämta henne, för mamma är till Sunne nu, så fick Marie skjuts hit, men den idén verkar hon inte gilla^^ Menmen, nu ska jag snart ta ett bad tror jag!



(Ett resultat från igår, när jag målade i gimp :D  )

S
itter och skriver lite med Marie också, undertiden hon tar pauser när hon spelar sims... Lyssnar på musik i bakgrunden också, just nu spelas: Kat Winslet - What if. Väldigt bra låt!


BlaBlaBla

Snart blir det soova! Fast inte riktigt än.. Först ska pyamasen på, sen borsta tänderna, och för att inte glömma, ta ett glas vatten, borsta håret, blablabla.. ;) Men det där tar vi när jag ska sova!

Just nu har jag inte mycket för mig! Blev aldrig någon ritning heller, för jag kunde inte sluta måla i gimp... Laddade hem lite nya borstar, så kunde ju aldrig sluta måla! ;)









(såg så himla konstig ut på bilden.. :s )

Lalala

GAAHHH!!! JAG SKREVE ETT INLÄGG OCH DET FÖRSVANN :@ Jaja! Vi testar igen!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, som vanligt då!?
Förut idag bakade jag och mamma stövelkaka? Brun kaka? Vad det nu heter! Och den blev riktigt god ÄVEN OM VI GLÖMDE ATT HA I POTATISMJÖL!

Ska
snart gå ner och måla! Har suttit uppe på mitt rum nu i flera timmar känns det som, men det kanske jag har? Fick en sån otrolig lust till att måla när jag satt och kollade på ett par teckningar jag har gjort... Så då får det bli att gå ner och måla somsagt! Det tycker jag låter väldigt bra!






Redberries



Idag gick jag upp vid 10 över 10 :) Då kollade jag lite på tv, sen åt jag frukost och nu kan ni nog gissa vad jag gör?.. ;)
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra! Men något blir det säkert !

Nej nu ska jag sätta på mig kläder (har inte gjort det än!) Hejdå!


2:a!

Hello!

Bowlingen gick ganska bra, jag kom 2:a! (Av mig, Josefin och Kristin, Jag kom före Josefin! *stolt* ;))

Annars då? Ingenting... Sitter och lyssnar på lite musik men ska snart skutta ner och kolla på TV!
Nej nu har jag inget mer att säga! + att det börjar på TV:n nu! Hejdå!





Bowling!






Sitter och har ganska tråkigt nu.. Jag tror det är mat snart, och senare idag, vid 3-tiden, så ska vi åka och bowla - Utan Marie! Marie ville inte med, för hon ville va hos sin mamma^^

Nej nu ska jag nog sätta i ström i datorn, den är snart slut i batteri :s Hejdå så länge! ;)


Bowla?







Älska Röda Vinbär ♥

Hej!... Jag har inte bloggat på lääänge, inte sen i lördags kväll faktiskt. Men jag har faktiskt inte orkat^^ Men nu ska jag försöka göra det igen :D


Idag har jag varit till Torsby, i eftermiddag så åkte jag och mamma och plockade svamp i skogen ;) Sen åkte vi till mormor med svampen, för mamma ville att hon skulle ha den, så där rensade mamma den. Just nu kollar jag på Danska Hollywood-fruar, som jag alltid gör på måndagar :D

Imorgon ska jag nog åka och bowla! Vill du med då Marie?

Nej nu ska jag sluta skriva! Hejdå!



TV

Hej!

Nu är jag hemma vid pappa igen, kom hit vid 8. Nu ska jag kolla på tv, men jag slänger nog in ett inlägg innan läggdags också!

Det kommer bilder då också! Nej nu måste jag verkligen skynda mig om jag ska hinna se programmet som jag ska se!

Hejdå!


Hemma just nu!






Hej! är hemma ett tag just nu. Vi gick från pappa efter maten, det va vaaarmt, men nu har jag satt på mig mina gula shorts så det är lite svalare nu! Men vi går inte tillbaka dit, vi åker bil istället. Sen imorgon går vi hem. Det är inte himla långt, vilket är väldigt bra! Skulle ha varit sämre om han bodde i Torsby...
Bilder från när vi gick hem kan ni se på Josefins blogg, för jag har inte bilderna i den här datorn..

Varför vi skulle hem var för att vi glömde ge katterna mat :S Lite pinsamt faktiskt xD

Nej nu ska jag gå! Hejdå!

Lååångt inlägg

Det går inte att lägga upp bilderna på resten av grejerna... Jag tog bilder på kläderna med Josefins kamera och det gick ju att lägga upp dom först, men nu går det inte, men då försökte jag med en bild från min kamera... Och det gick.. Koonstigt!



 

Lindex Shop Online - Topp

(Bild från Lindex.com)


Och sen ett par svarta tights med pajetter på sidorna och en svart t-shirt från H&M!

Sen så köpte jag en rosett med hårspänne på Glitter:



(Bild på rosetten OCH nagellacket ;D )


Dagens klädsel iaf ut såhär:



Hejdå!


My shopping

Hej! Igår var jag ju till Karlstad och shoppade, sen när jag kom hem tog jag kort på kläderna jag hade köpt, sen så tänkter jag lägga upp bilderna på här på bloggen, men det gick inte! Det ÅSKADE ju :(
Vet ni en sak? Jag är rädd för åska! Det åskade mycket igår! Och mamma va inte hemma så jag och Josefin var ensamma hemma, och det slutade med att mormor fick komma hit ett tag på kvällen ;)
Men Josefin var så snäll så, hon gjorde varm obo'y och sånt^^ ;P
Men idag åskar det inte och vi får hoppas på att det inte kommer börja göra det hellre. Men jag och Josefin ska iallafall sova hos pappa inatt, men jag kanske tar med datorn dit^^

Här kommer iaf bilder på det jag shoppade!

Ett par gula shorts från H&M


Ett par svarta jeans från H&M


En röd tröja från H&M


Nagellack från H&M


Resten kommer senare!




Redy for the day






Sådääär, nu är jag klar och iordning för dagen!
Jag tar med kameran också, så det blir väl lite bilder sen^^
Nej nu ska jag Packa ner kameran och sådant..
Hejdå så hörs vi när jag kommer hem!

Go'natt





Har nyss tagit ett bad. Snart blir det sängen, ska upp vid 7 imorgon, sen blir det Karlstad vid halv 9.

Go'natt kära läsare (Om det nu finns några läsare?) Så hörs vi imorgon!


Photoos!

Hej! Här kommer lite bilder sen jag och Marie var ute på studsmattan, vi hade lite fotostund då! :D











Ehh... Okej..?









..?






Best Friends Forever ♥


Sådär! Kommer ett inlägg snart igen!

Hård sadel

Just nu sitter jag här, och gör ingenting.. Jag och Marie hade jättekul förut! Vi var ute och hoppade på studsmattan lite, och det var vaaarmt, men det var kul! Sen kollade vi lite på tv, men efter det skulle Marie hem, så då fick vi sätta oss på cykeln och cykla ;)  men nästa gång jag köper en cykel, ska det va med en lite, jämte lite sådär, mjukare sadel! Det var knappt så att jag orkade cykla hela vägen hem p.g.a den hårda sadeln ;)



Marie Is Here!! :D

Idag är Marie här :D  Vi har spelat in oss i webcameran, och det var väldigt kul att kolla på filmerna sen! Det var ett tag sen vi va med varandra också!
Just nu sitter vi (jag) och väntar på att mamma ska komma hem, för då blir det till att göra hamburgare, jag är väldigt hungrig just nu!

Nej nu ska ja va lite social ;)
Hejdå!







Svårt med självutlösaren!


Marie hoppar, och klarar det!


Jag hoppar, men klarar det inte


Inte heller denna gång...


......?


Yäääy ;)












;o


Efter att den sista bilden togs så ramla vi typ ihop, för vi slog ihop knäna ;)

Nej nu kom mamma hem!! Hejdå ! :)




Dagens låt :)

Det gick inte så bra det där med dagens låt, lite jobbigt med varje dag och sådär... Men när jag hör en låt som jag tycker om så kommer den upp i kategorien Dagens Låt!

Dagens låt är: Eminem ft Rihanna - Love the way you lie




Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie


I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind in his bag
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
And these words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down
Pin 'em
So lost in the moments
When you're in 'em
It's the rage that took over
It controls you both
So they say it's best
To go your separate ways
Guess that they don't know ya
Cause today
That was yesterday
Yesterday is over
It's a different day
Sound like broken records
Playin' over
But you promised her
Next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that's why they call it window pane

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded
Baby please come back
It wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I'm pissed
I'll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it's lies
I'm tired of the games
I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fucking leave again
I'mma tie her to the bed
And set the house on fire

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie



Love the way you lie


Some New Pictures

Jag gick faktiskt ut och tog lite bilder förut, men det var inte många som blev fina "/ Men jaja, jag lägger väl upp de bilder som blev bilder som blev bra!











Vaaaaatten tänker Rooxxxyyy ;)



Innan jag gick ut sminkade jag mig lite, med det blev inte så bra men ni får se ändå! ;)








Nä nu får det räcka! Jag kanske skriver nåt mer ikväll också, vem vet?

Hejdå!

Gå ut och ta bilder? Yes/No?

Hej! Nu kommer det faktiskt ett till inlägg! Tänkte bara skriva det att just nu är jag uppe på mitt rum och ska snart lägga ifrån mig datorn (Y) Haha! Ska ta lite bilder sen tänkte jag! Om så blir fallet kommer det bilder på bloggen! Hörs senare! Byye!

Liten datormus!

Hej! Sen det senaste inlägget har jag bara suttit vid datorn! Alltså har jag suttit vid datorn typ hela dagen. Men vi skyller på att det är för att jag har en ny dator! Kanske ska göra nåt annat snart, men det är så svårt att slita sig från datorn Haha ;)
Sitter och kollar lite på The Tyra Banks Show, Ganska kul!
Vet ni? Jag har en jätteliten datamus! Och så är den lila med "paljetter" på typ xD
Bild:





Och vet ni var jag fick den ifrån? Jag köpte mig en bratzdocka en gång, och då fick man med den :D Den är faktiskt väldigt bra, plus att den är väldigt söt!

Hörs senare! Hejdå!

New Computer!

Hej! Harit till Torsby hela morgonen idag faktiskt, vi åkte dit vid 20 i 8 och skjutsade Josefin till jobbet och efter det åkte jag och mamma till hennes jobb ett tag i väntan på att klockan skulle bli 9. När klockan väl var 9 åkte vi til Mats skog och (ingen) fritid Sen blev det att åka till Toria för att handla lite mat! När vi var klara där åkte vi till Tärnemarks ur och guld med ett armband som hade gått sönder som tog ungefär 2 minuter för dom att laga. Och efter det mina damer och herrar åkte vi till Dator Center och jag köpte mig en ny dator! Och jag är såå glad! Den är verkligen jättefin och jättebra och allt den kan tänkas va ;)
Så sitter här hur glad som helst!

Det är faktiskt ganska bra webcamrea i också!




Understand

Hejsan! Ska snart se på tv, men hinner med ett snabbt inlägg också!
Idag var jag ju hos mormor och hjälpte till lite, när jag kom hem så satt jag ju lite vi datorn (Vilket ni antagligen vet eftersom det kom ett inlägg då;) ) Efter det gick jag upp på mitt rum, sen blev det att ta sig ett bad! När jag tagit "Det badet" blev det raka vägen upp till rummet igen, haha älskar mitt rum ;) Sen blev det väl lite tv-tittande och nu blev det lite "dator-sittande" ;)







Blev ett ganska långt inlägg ändådu ;)

Skor och sånt

Hej allihoppa! Idag har jag varit hos mormor och hjälpt henne måla litegrann, men nu sitter jag här! Sen idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, men någonting bir det väl antar jag^^  Marie är upp hos sin mamma idag, så jag tror inte det blir något idag hellre haha! Alltid är det något ivägen, antingen går det inte för mig eller så går det inte för henne!
Men visst kan jag väl åka till henne, men det är lättare när hon är hos sin pappa, lixom!

Men nu ska ni få se på mina nya skor!








DANSKA HOLYWOODFRUAR!

Snart ska jag se på Danska holywoodfruar. Men först tänkte jag slänga inett litet inlägg!
Har inte gjort så mycke idag precis, Josefin hade en "Gammal" (haha okej det där lät fel! Jag menar en kompis som hon inte har varit med på flera år!) kompis här förut så har varit lite med dom hihi :D

Nej nu ska jag gå! Hörs ikväll eller imorgon, då kommer det bilder på mina skor! Hejdå!



Everytime

Nu är jag hemma igen! Jag såg väl några datorer som var lite intressanta, men vet inte om det blir något, har inte så mycke pengar direkt, eller mycke är der väl men inte så mycket som en dator kostar^^

Jaja, annars vet jag inte vad det blir, det blir nog inget med Marie heller, precis som alla andra dagar. Och snart börjar skolan också som jag kommer gå i 16 dagar och sen åker jag till varmare väder! Det ska verkligen bli såå skönt! Fast först är det mârten, vilket också ska bli superkul, såklart!

Nej ni får ha det så bra så hörs vi senare! Hejdå!


Pictures

Godmorgon! Vaknade vid 9 idag och då tog jag en bok och läste lite.
Idag ska jag till Torsby och kolla på dator ska nämligen köpa en ny snart... Fast det vet nog alla redan.
Nu kommer lite bilder sen vi var i Nötberg :

















Det var allt. Hörs sen!

Soool och vääärme !

Idag så har jag legat ute i solen och läst 14 sidor om Teneriffa ;P Mycket intressant!
Hmm.. Undra vad man ska göra imorgon.. Vad har Marie för sig imorgon? Vi kanske skulle kunna hitta på nåt om du inte har nåt annat för dig imorgon?? Det var ett tag sedan känns det som, eller rättare sagt, jag VET att det va längesen...◊


Hemma

Nu är jag hemma från Nötberg, kom hem vid halv 10 ungefär. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mamma och Josefin är i Torsby nu, för Josefin skulle se på fotboll. Jag fick följa med till Torsby om jag ville så skulle väl jag och mamma göra något, men orkade inte gå och bada så nu är jag hemma själv^^

Nötberg

Snart ska jag åker till Nötber. Ska bli kuuuul! Hörs imorgon :)

Hejdå!

Lime

FÖRE♥:



EFTER♥:


H&M



Är inne på H&M och kollar på lite kläder, finns ganska mycket som är fint, men jag kommer inte köpa nåt iallafall. Men man kan ju alltid drömma ;)
























So Happy !

Hej allihoppa! Idag så är jag riktigt glad! Jag mamma Josefin och mormor ska till Teneriffa, den 14 september, alltså tisdagen efter Mârten! Och det ska bli så himla kul!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag ska tydligen med Josefin ut på långpromenad... Ehh okej O__o Hon bestämmer typ allt för mig ? Haha
Men jag får väl följa med då^^



Hejdå!


stark kyckling.. VÄLDIGT stark kyckling...

Idag var jag och Josefin ensamma hemma ett tag och då skulle vi laga mat.  Bilder på Josefins blogg(JOSEFIN lagade mat, jag tog kort) Det blev pastasalla med kyckling, STARK kyckling!

Resultatet blev ganska bra, MEN.. Kycklingen var kanske en aning för stark..

Hörs senare, För nu ska jag göra något annat 8D
 



Guess who..?

Sådär! Nu är den klar! "Personen" Ser inte så realistisk ut med så stora ögon osv men det gör inte den "Personen" jag målat av hellre! ;)







'
"Details"





Så vem är det jag målat av? gissa på nu!! Fast det är nog ganska lätt att veta vem det är... Eller??




painting...

Håller på och målar en bild just nu! Resultat kommer så fort som den är klar!! :D


pictures





2 bilder hehe^^

Ska snart städa lite, eller plocka ihops lite och sådär.. Sen ska jag nog läsa lite i min bok, den är så bra! :D

Nej nu till städningen!

Bada?

Idag gick jag upp klockan halv 10, då satt jag och läste lite sen kolla jag på tv. Ska snart ta och bada tror jag, ett lång härligt bad! Och nejdå mamma, jag ska inte drunkna! ;) Sen vet jag inte vad det blir. Men Josefin kanske ska ut och ta kort idag också skulle jag tro så det kanske kommer upp bilder sen, Den som lever får se!

Imorgon är jag inte hemma själv :D Josefin jobbar inte imorgon för hon skulle få ta ledigt! Till helgen tror jag vi skulle sova i Nötberg. Mysigt!






En liten blomma

Blev ett helknasigt inlägg förut, men jaja!


Ska läsa lite snart tror jag sen blir det väl att sova,,




Biiilder!! :D
















Blev inget med Marie idag. Men det kommer flera dager, som tur är!

Josefin fick sin systemkamera idag, en Canon EOS 500D. Den tar verkligen jättebra bilder! Vi gick iallafall ut och toglite kort här och var, så jag tänkte visa er lite bilder!

Kommer upp fler snart!

cykla?


Hej! Idag är man hemma själv igen, men jag hade tänkt att göra något med Marie men hon hade ingen skjuts och jag hade heller ingen skjuts men vi kanske ska cykla och mötas, men vi får se^^
Hade tänkt att lägga upp ett jätteroligt videoklipp, men det gick inte att ladda upp det så då fick jag väl strunta i det ;)




Musiik

Idag är jag ensam hemma^^ Men mamma slutar halv 4 så det är inte så länge kvar. Iallafall så har jag suttit vid datorn idag och kollat på tv. Jag har också läst lite.
Det var vad jag gjort idag ;)







Ni måste bara lyssna! Han sjöng ju jättebra och han är bara 12 år O__o

runt dammen på 30 min

Idag har jag inte bloggat något, hihi ;) Men iallafall så gick jag till mormor vid 11 då fick jag fika där, sen så plockade jag lite svarta vinbär där. När jag kom hem satt jag vid datorn och så har jag kollat lite på tv.

När klockan var 6 kom Josefin in till mig (jag satt vid datorn) Och fråga om jag ville med ut och gå, och snäll som jag är så följde jag väl med, och vi gick runt dammen och vi skulle gå det på 30 minuter! Ucsh säger jag bara! Det var jäääättejobbigt! Jag kan säga såhär: Jag går aldrig runt dammen på 30 (okej 25 (!!!!) minuter) igen!



Syyyster :)♥

Godnatt

Ska sitta lite vid datorn nu sen blir det till att läsa lite, fick hem 2 böcker som jag har beställt. Ska börja läsa i Hur kär får man bli? Hoppas den är bra! Josefin säger den är väldigt bra. Iaf så blir det väl att sova efter jag läst lite grann^^ Imorgon blir jag hemma själv ett tag för mamma och Josefin jobbar, men ska till mormor och plocka lite mer vinbär och så ska jag äta mat där, så blir väl inte ensam hela dagen iaf.

Nej nu säger jag godnatt från mig^^


plaits







PIPPI LÅNGSTRUMP!


Bildredigerin till 100%

kommer ni ihåg när jag la upp den här bilden:



och jag hade ändrat den till den här bilden:



nu är det så att jag har gjort lite mer på den bilden! T.ex. fyllt i näsan lite mer, och lagt en svart skugga på några ställen och håret gjorde jag mörkare också. Resulatet blev då såhär:



Själv så vet jag inte om den blev bättre eller sämre! Det får ni bestämma!

Så va tycker ni?





Svarta vinbär!

Har ungefär nyss varit till mormor och plockat svarta vinbär^^ Snart ska jag upp på mitt rum, men först ska jag dircka lite vatten, blev jättetörstig helt plötsligt!

Ni får ha det så bra så länge hejdå!

gomorgon!



Har ni sovit gott? Det har jag! Jag har sovit i soffan inatt ;D Snart ska jag gå och bada, och sen ska jag städa lite. Till mat idag blir det tacos! Tacos är min faviträtt säger jag nu till er som inte visste det^^


RSS 2.0