Lite långt och trist inlägg.

Jag skulle gå och lägga mig och läsa, sen får jag ett sms... Sen så får jag ingen lust att sova.. Men jag får lust att blogga. Och nu bloggar jag. Och jag är väldigt trött faktiskt. Men jag tror inte jag skulle bli piggare om jag sov i 7 timmar eller 1000 år, jag skulle nog fortfarande va lika trött. Det känns så iaf. Förresten har jag inte tränat på engelskan ett dugg, applåder! (jag har den tills imorgon) Aja, det löser sig nog, på ett eller femhundra vis.

Oj, vilket himla meningslöst inlägg. Varför gör jag dethär inlägget egentligen? Det känns riktigt meningslöst faktiskt. Men förresten! Heter det; Meningslöst eller meningnslöst!? Jag är kanske inte så bra på svenska trots allt...

Okej, det här är grymt bra alltså.




Adele – Someone Like You


Superduper, yeah

Hej, jag kan typ inte franskan, jag har ont i halsen, jag är en gnutta irriterad och lite trött. Men annars då? Det är bara bra. Jag har haft en riktigt bra dag idag faktiskt. Mycket skratt och lite planering sådär, hehe ;)

Men ska kolla lite på TV:n nu sen ska jag väl sova. Godnatt.


Just like you

 

Hejhej, hemskt mycke hej! Idag var jag i skolan, som vanligt då. Sen efter skolan blev det daans. Sen kom ajg hem, då nördade jag lite Mario kart och datorn, sen bada jag. Ska snart sova nu (redan?) eller ska läsa lirte först men jag är så otroligt trött! Tröttast i världen, ja det är jag det.

Förresten så gillar jag yoghurt.


Time to sleep now,



Nu ska jag ta och sova. Trött som man är. Tror jag sov i en halvtimma förut också? Orkar inte riktigt hålla koll på tiden you know. Kanske tar och läser ocksäå, men det får vi se då.

Godnatt. ♥

No name

  

Var inne på cocoo.se förut och hjäälp mig vad fina saker som fanns där! Finfina halsband ocg ringar och klockor och lite allt möjligt! Förresten så är jag lite besatt av rosettringar.. Äger dock ingen, fast jag skulle gäärna göra det! Ska nog gå ner och spela lite Mario Kart nu... He-he, är lite besatt av det också, eller ska jag säga som Josefin; Beroende

The nails



Har gjort nya naglar nu. (gjorde aldrig det igår) Det fick bli guldigt glitternagellack med blommor på. Inte så värst fina blommor men, men. Har spelat Mario Kart idag, annars har jag faktiskt inte gjort så mycket.. Ska väl inte göra nåt mer idag heller direkt, förutom att spela lite mer Mario Kart kanske.. ;)

Goodnight



 

Sitter här i min säng med en randig nattskjorta och lite halvtrött sådär. Ska väl snart krypa ner under täcket, fast ska kolla runt liiite mer på datorn. Har lite svårt för att slita mig ifrån datorn förstår ni.

Men nu säger jag Godnatt iallafall. ♥


Fixa naglarna

 
Bilder från we♥it

Hejhej! Ska snart ta och kolla på TV tror jag och fixa mina naglar. Just nu är det avskavt nagellack och massa smuts under naglarna. Inte särklit fint..
Och så är jag förkyld också. Jag ont i högersidan av halsen. (kan man säga så? :o)

Picnik




ORIGINAL                                                                                                        OMGJORD
 

Sitter och redigerar bilder nu! Ett exempel ovanför t.ex. Vet inte om den jag gjorde om blev så mycket bättre än originalet, fast det var ju kul att göra iaf! Ska fortsätta med några bilder nu.

Här berättar jag om en hundralapp under en säng

Vet ni en konstig sak jag kom på en dag? Jo det var såhär: Att jag satt uppe på mitt rum när jag fick syn på en hundralapp under sängen! (det är inte det som är det konstiga, fast det är ju faktiskt lite konstigt at hitta en hundralapp under sängen bara sådär) Jo, när jag då såg den så kom jag och tänka på en sak. Att tänk vad många människor som tagit i den! Kanske har Fredrik Rainfeldt tagit i den!? Eller kanske blondinbella? Haha, jag tänker på många konstiga saker jag.

Kladdkaka



Sitter här nu och äter kladdkaka! Ekänn att ni blev väldigt sugna på det när ni såg bilden? Den är väldigt god faktiskt. Har inte så mycket mer att säga faktiskt.. Hehe

Klockor och lite annat struntprat...


Denhär klockan vill jag ha! Riktigt niiice.

Hello! Har varit på åsteby-mârten idag! Kollade väl runt lite och köpte mig handsalva och skorpor.. He-he.
Är ensam hemma just nu, mamma jobbar och Josefin är hos nån kompis. Vet inte när hon kommer hem men tror inte det blir så sent.

Förretsten! Det är ju Earth Hour. Ska ni släcka lamporna då? Och TV:n också kanske? Tror jag ska släcka laamporna iaf. Nu ska jag nog göra kladdkaka. För det är gott.

Morning!



Goodmorgning! Ska snart gå och fixa håret nu. Sen ska jag och Marie till skooolan! Jag är inte trött idag, är det nåt fel på mig? Hehe.
Nej ska ta och skyynda mig lite nu faktiskt!

Top of the world






Chiquita - bananer för dig som gillar bananer..
eller nåt

Nu ska jag och min inte helt normala kompis snart gå ner för att titta på TV. Och sen ikväll blir det väl att sova. Vi sover nog i soffan, för på mitt rum är det så stökigt.. (okej, den egentliga anledningen: Vi vågar inte.) Jaja, TV var det vaaa?


Och jag älskar livet, det får du inte ta ifrån mig











Här får ni en liten bildbomb! Bara bilder på Marie dock.. Fast så söt som hon är gör det väl ingenting, Haha ;) Alltså vi har jättekul! För er som inte vet det så ska Marie sova hos mig inatt! Roligt, roligt! Nej ska ta och va lite sociaaal nu! Kommer fler bilder sen! På t.ex. katter och hemskt fula tjejer...

Hej jag hatar dig kan du ta och gå nån annanstans?

Men hej och hå vad jag blir arg på min dator.. Har jag sprängt mina högtalare eller vad har jag gjort? :o Sprakar emellanåt när jag lyssnar på musik ju! Nej, får ta och stänga av musiken nu innan jag.. Innan jag har sönder datorn typ.. Nej inte riktigt men, det är jobbigt dethär.

You're the light in me



Nu är man hemkommen (för några timmar tillbaka då) från ännu en skoldag och daance efter det. Badade när jag kom hem också. Nu har jag afrokrull typ (inget illa menat till dom som har det!!) Känns iaf så. Håret mitt blir så tjockt efter jag badat! Det är väl däför jag plattar håret antar jag..

Jag har franska till imorgon också.. Fast jag fatta inte vad det var men.. Får väl ta och kolla lite på den sen iaf.

Trött juu



Nu är jag trött tjej efter en lång skoldag och dans efter det, så nu går jag och lägger mig framför da TV och degar mig lite. Japp, dega på du bara...

Morning



Sticker snart iväg to the school. Gympa direkt på morgonen! Känns ju härligt!.. Eller inte.
Ska ta och byta tights nu, dom jag har på mig nu ser ut som en säck ed potatis.. Allså´dom är stora för er som inte fatta deeee.

Dessa bilder bjuder vi på..

  
  
  
Egentligen borde inte dessa bilder synas i bloggen, fast det kallas att bjuda på sig själv va? ;)

Marie var med mig hem idag! Fast vi hann inte göra så mycket men.. Hähä.
Ska snart kolla på TV tror jag? Jag borde egentligen tvätta mit hår.. såg ju typ bedrööövligt ut idag! Inte okej!

Time for the bed

 
nejmen tjenare lockigt hår!

Ska snart sova nuue. Är jättetrött hähää, imorgon ska jag åka till skolan och svampa runt i korridorerna och leka brandman också. Jo men just precis Linnea, så jäkla normalt det låter. Förresten vet ni en sak? När jag kollar på nåt program och dom klappar i händerna börjar jag också göra det xD Det kommet jag på mig själv med ibland.. :p

Nej just det, sängen.

Something's going on



Huvudvärk, HEJ!.... Ja, jag har jätteont i huvudet. Jag tror jag går och lägger mig snart faktiskt. Fast egentligen ska jag se på Top Model vid sju fast aa. Kanske sover tills dess? Fast antagligen kommer jag bli fast här framför datorn.

September – Something's Going On

Du ser ju ut som en svamp du


This is serious
Don't walk away
We can't pretend it's not happening ♫♫

sitter och chattar med Marie på facebook jag! Hon följer med mig hem imorgon! *glad gubbe* Hähähähää..
Alltså, vi har innegympa imorgon va? :o Hoppas innerligt det! Haha ;)

Shoes


 
Kan inte nån komma hit och leka med mig? :p Hehe, nä men jag har lite tråkigt asså! Fast det är ju fint väder ute så kanske går jag ut en sväng? 13 grader i solen. Våren är här, och gör oss alla glada (melodi; julen är här..)
Oj vad oseriöst det här blev.. Hmm, nästa inlägg får va lite mer seriöst. Eller kanske...

River flows in you



Helluu

Idag vakna jag vid halv tio tyyp. Idag ska jag typ dega mig eller nåt? Joup.

Hahahha! Har luggit och skrattat åt det här hela morgonen!! Skriv river flows in you och översätt från engelska till svenska och så lyssnar man.. Alltså egentligen är det ju inte kul fast aa, det är kul ändå xD


You're the perfect lullaby



Bion var riktigt bra faktiskt! Rolig, bra och sorlig faktiskt. Konsstig blandning kanske, fast aa så är det. Ska snart se på TV. Yepp. Vad gör mina läsare en lördag då? Ska ni se på körslaget? Det ska inte jag iaf. Hohohoho.

Give me a sweet dram, or a beautiful nightmare.

Bio idag



Snart drar jag iväg mot Tosby! Ska se på bio: Hur många lingon finns det i världen? Verkar rätt bra faktiskt. Nej ska ta och fixa håret lite mer nu! Skriver mer när jag kommer hem! ♥

Lite funderingar..

Här kommer något som jag funderar på ibland. När jag sover och jag vaknar och vet att snart kommer väckarklockan ringa. Då tänker jag såhär ibland. 

Varför lever vi egentligen? Vad är meningen med det? Jag går upp vid 06.20, drar iväg till skolan, åker hem, sen sover jag. Varför? Är det så man blir lycklig? Så man får ett lyckligt liv? Eller är det bara så vi är skapade att leva? Är vi skapade att leva som robotar satta på repeat? Vi gör samma saker varenda dag, tills repeat-knappen går sönder och vi dör.

 Låter inte det ganska meningslöst? Egentligen? Fast det är klart, man måste gå i skolan för att kunna få ett bra jobb. Men varför ska jag ha ett bra jobb? För att jag vill tjäna pengar. Varför vill jag tjäna pengar? Jag vill inte bara tjäna pengar jag vill lära känna massa människor på vägen med. Men varför vill jag lära känna massa människor? För att få ett lyckligt liv. Alltså måste man göra allt det där för att bli lycklig?

Men om man vill leva ett olyckligt liv då? Och din lilla robot är inställd på att bli lycklig? Hur gör du då? Försöker dra bort repeat-knappen? Funkar det? Eller måste man leva ett lyckligt liv? Eller va?




Crazzyy

 

Goddagens! Idag har jag gått och varit trött som en svamp. Jepp, jag kände mig som en svamp. Vill ni veta en störande sak? Det sprakar i mina högtalare när jag lyssnar på musik. -,- Nån som vet varför? :(

Ikväll ska jag äta tacos! Yummiiii! 

I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you



Dagen i bilder.









Lite bilder från dagen! Haha, pulkan åkte ner i en slalombacke också! Så vi fick springa ner där och hämta den. Piiinsamt! Hehe. Dagen var riktigt rolig förutom när vi skulle åka hem.. Vi hade ingen plts i bussen fast vi hade sagt att vi skulle åka buss hem. Fast vi kom allt hem ändå!


Whyyy

Vill ni veta en läskig sak? När jag kommer hem från hovfjället och går upp på mitt rum ser jag att det ligger en trasig galge mitt på golvet! DEN LÅG INTE DÄR I MORSE JU!! Läskigt..

i hovfjället

Hejhej, jag sitter i hovfjället och har superkul.. Not Har åkt lite pulka, men det var kallt. Har suttit och ätit mat nu. Bussen går vid halv3 tror jag. Jepp, nä nu ska jag umgås lite med mina vänner ;)

Hovfjället!

  

Sticker snart iväg till hovfjället somsagt och larvar runt mig i pulkabacken! Det är faktiskt ganska fint väder ute idag så det är snajsigt det! Just det, måste leta fram en hjäälm också! Skriver mer när jag kommer hem!

Mario Kart

     

Det här med bloggande går inte så bra för mig.. Bloggade ju inget igår! Intebra! Ska väl försöka bättra mig på det då.

Imorgon är det Hovfjället med skolan som gäller. Själv ska man ju åka pulka då! Med några roliga kompisar! Eller, iaf en. Förstår om ingen annan vill åka med oss. Ne, nu ska jag gå ner och spöa mamma i Mario Kart! Mohahhahah! :D

Förresten så vet jag att ni älskar mina bebisbilder på mario och hans vänner! (eller ovänner)

Min SKÖRDETRÖSKA!!




förhoppningsvis fattar ni att jag inte är helt seriös i det hela...

Grattis!

Godmorgon! Ska snartdra iväg till skolan jag, ska bara packa badkläderna först och måla naglarna (?).
Iallafall, så vill jag sägga grattis till Marie! Hon fyller ju år idag! Seså, gå in på hennes blogg nu och gratulera henne! :D


ILikeYou.



Sorry för att jag inte har bloggat nåt idag, men orkade inte. Bloggar ju nu iallafall! :D

Hdar varit till mormor idag iallafall, åt mat där. Ikväll ska jag se på solsidan! Bra program eller vaaaad? Ska nog ta mig yoghurt nu. Förresten, varför stavs det så? Kan det inte stavas jogurt? Ibland är det bra konstigt alltså.

Nice


Marie åkte hem för ett tag sen och nu har jag.. tråkigt. Fast vi hade jäkligt kul igår iallafall! Vi la oss väl vid två ungefär. Jaja, har inte mycket att säga.

Rainbow

 

Nej jag vet inte.. Från ganska normal till... Inte alls normal. Yeepp, vi har kul. Egoina ramlar är ganska roligt klipp. Skrattar tills jag ramlar varje gång. HaHahHAhahHAHaha.

  

Vi har spelat kort hela kvällen nästan. Vilket liv man har på mitt rum alltså!! Penningborg FTW alltså! Eller inte.. Åhåhååhåhå, Mina barn hette hest och schvamp och pappan hette muppman. Cool man. :D :D

Jag smääälter....... :)

Fredag!!



God fredag!...eller nåt.

Idag slutade jag 10 över 11. Ska egentligen sluta halv 1 men ah, fick inställd engelska! :D Roligast var i bussen hem typ! Det märktes att det var fredag! :D Marie kommer hit ikväll också! Tjohoo! Typ..

Jag dansar en afrikansk dansk...





Ska snart sova jag. Är hur trött som helst ju! Somna nästan på SO:n. Bra Linnea! Förut åt jag en smörgås. Då tappa jag den på golvet. Buhuhuuh :(

Imorgon är det fredag förresten! Då ska jag sova! 'snark' 'snark' :D

Never regret something that once made you smile

 

Var i skolan först sen åkte jag till mormor och åt mat. Jaop, bli nog att sitta vid datorn hela kvällen. Finns ju inget annat att göra.. Ska kanske ta ett lååååångt bad, det skulle va härligt. Jag fryser, fast jag eldar och eldar. Nej ska kolla igenom lite bloggar nu och sen nörda facebook.

Rolling in the deep

 

Hejhallå! Idag följde Marie med mig hem! Vi hade jättekul! Vi pratade om att på tisdag, då är det ett år sen detdär hände. Nej, har väl inte så mycket mer att säga faktiskt. Har lite att hinna med nu innan klockan nio så jag får ta och skynda mig lite. Ska bada och göra lite franska och NO.

Have you ever done something you can’t change?



Hejhallå i stugan! Eller nåt...

Idag har jag varit trött, men glad! Åh, jag älskar att va glad! Så himla bra att va glad! Ska snart sova(?) Är trött fast näh, ska se på house kom jag på nu. Kanske måste bada? Eller egentligen inte. Jag har ont i benen. Men från det sjunde till det fjärde: Jag har ont i benen. Mmm sånt är livet.

Lalalalala idag är jag glad.



Tjohej! Gick apbra på gympan idag! Ohyeess! Fast Hejhej lockigt hår! Hoppas du bara är här på ett snabb-besök typ! Äh, vem bryr sig? Idag kände jag mig riktigt slapp. Fast jag brydde mig inte. Ganska bra det.

Vill ni lyssna på musik? Okej varsågod:

Linneaaas'

Favoriiiiter

Bara att välja och vraka!

The bed..


Gammalt halsband som är sönder förresten.. Kanske borde laga det nån gång.

Ska nog snart dra mig mot sängen. Jag är så trött! Och min arm gör apont (?) Har ingen aning om varför.. Den gör ont jämt tycker jag. Nej ska ta och borsta tänderna nu och göra mig iordning för sängen somsagt. Godnatt ♥


Why do all good things come to an end?



Tjo! Åhh, jag vill inte att sportlovet ska va slut! Vill ha mer looov! Men vet ni vad jag kom att tänka på nu? Det är snart påsklov! I slutet av april va? Yaaay! Okej nu är jag lite mer glad.

Fast jag har ett problem.. JAG SKA TILL BADHUSET PÅ GYMPALEKTIONEN IMORGON! Blääääää! Lockigt hår kan väl typ gå och dö? ><

Honestly, what will become of me?
I don't like reality
It's way too clear to me
.
But really life is dandy
We are what we don't see
We miss everything daydreaming

To early to wake up

Idag vaknade jag vid 9 ungefär. Det är för tidigt! Vill soooova! Men nej. Idag ska jag nog ha en riktig slappdag. Skola imorgon ju.. Ska väl bli kul. Eller nåt..? Förresten! Jag tycker ni ska ta och ttta in det HÄR klippet. Hahaha :)

Melodifestivalen snart..

Har ätit pizza nu. Jag är mätt. Vääldigt mätt! Ska snart se på melodifestivalen! Ha en fin kväll!

Tooorsby

Drar iväg till Torsby nu. Ska köpa pizza :D Hörs ikväll kanske! Hejdå!

Good morning



Godmorgon! Vaknade vid halvelva idag. Har sen kollat på skidåkning och ätit frukost. Ska nog snart gå upp på mitt rum och hitta på nåt. Usch, jag har ont i halsen idag.. :(  Men det går nog över!

Jag har en säng jag.. Och en plastko.



Godmorgon!

Sitter här och kollar på lite skidåkning.. Är inte intresserad direkt men.. ;) Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, eller jo jag kanske ska göra bacon. Otroligt spännande va? Mm vet det.

Juicy couture - Viva la Juicy





 

Jag tänkte att om någon av er undrar vad jag går runt och luktar om dagarna så ska ni få veta det nu. Jag går nämligen runt och luktar en parfym som heter Viva la Juicy. Den luktar gott. Mycket gott faktiskt. Fast just nu kan man inte använda den. Den har gått sönder. Hur går en parfym sönder? Jo man tappar den i golvet så hela sprutsaken går sönder. Fast det var inte jag som gjorde det. Vilken tur, annars tror jag mamma skulle bli lite lessen på mig... ;)

Today


Dagens outfit

Hej! Sitter här alldeles mätt (för att jag nyss åt köttfärs och grönsaker) och funderar på om jag ska;
1. Se på TV
2. Sitta kvar vid datorn
3. Läsa i nån tidning

Svårt val, verkligen! Okej, jag har en idè! Jag gör alla sakerna! Inte på samma gång (även om det skulle va coolt) men jag skulle tro att jag hinner allt detdär innan klockan är alltför mycket. Okej, så säger vi.

Smart...

Har nyss varit ute nu. Det var riktigt skönt ute! Tog med mig Da cameraa ut också så bilder kommer kanske sen!

Men iallafall, när jag var ute fick jag en idè! Tyckte idèn va hur smart som helst! Jag fick nämligen för mig att skotta en väg från trappen ända upp till "åsen" (En kulle typ hemma hos mig) Okej, gissa hur långt jag kom? Typ 2 meter kom jag innan jag insåg att det var världens sämsta idè typ. Bara jobbigt och tråkigt!


Good Day



Vaknade vid halvtio idag ungefär. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på med.. Kanske gå ut ett litet tag? Solen lyser och det är 8 grader i solen :D Våren kanske är på väg..? Kanske.

Badhuset

-- Skulle ha varit en bild här men det funkar ju inte -,- --

Har varit till badhuset med Marie idag. Vi hade riktigt kul där! När vi var i den varma bassängen satt vi och pratade och så helt plötsligt kommer det en unge vid kanten och häller en hink vatten över mig! Det var lite sött tyckte jag ;) Sitter och kollar på Sverigen mästerkock nu.

Necklace









Sitter här, ensam hemma nu igen.. Höhö är ofta ensam hemma, fast det är rätt skönt tycker jag. Vet ni vad jag åt för mat idag? Jag åt nästan tacos, fast inte riktigt. Jag åt köttfärs och sallad och gurka och paprika och så hade jag lite creme fraiche! Det var muums! :D

Nybadad och facebook

  
Ser lite halt creapy ut på sista bilden, fast antar att det är så jag ser ut ;)

Har nyss badat och sitter nu och chattar med Marajsan på facebook och lyssnar på musik! Imorgon blir det att åka till badhuset med henne också! Det gillaas :D Kanske kommer hon och sover hos mig inatt också, men det är inget bestämt ännu!

RSS 2.0