gimp!

Nu har jag skapat en ny kategori! Jag kommer lägga bilder där som jag gjort om i gimp och det kommer ofc vara före efter bilder! :D Hoppas ni kommer gilla den!


goodmorning

Godmorgon!

Jag vaknade vid ungefär 9 idag och så låg jag kvar i sängen ett tag och kollade lite i en "bok" och nu har jag gått upp och satt mig vid datorn! Det regnar ute idag också, så det blir väl att man sitter inne idag också "/


goodnight

Nu ska jag snart soova :) Fast ska kolla lite på tv snart och sen blir det att borsta tänderna och sen bums i säng! Är faktiskt ganska trött, så det ska bli skönt att sova! Josefin ville att jag skulle se på en skräckfilm halv 1 inatt men det sa jag nej till, är faktisk för feg trött för det ;) Men det kan va riktigt kul att se på skräckfilm ibland, men jag känner mig alltid iaktagen 1-2 dagar efter jag sett en skräckfilm haha!

Förretsen har jag tänkt att köpa en dator så snart som jag har råd till det, eftersom att min gick helt och hållet sönder för ett tag sen :( Så har ni något tips på en bra dator så tar jag mer än gärna emot det!








Har på mig en pyamas med ett slott på (spökslott typ)! Skulle ju passat finfint till om man skulle sett på skäckfilm ;)




Butterfly flies away



Idag har jag ätit grilspett til mat! Det var gott, och det var väldigt länge sen jag åt det.
Vet inte vad jag ska göra sen riktigt^^ Kanske hittar jag på nåt mycket kul och finurligt eller kanske jag ska spela tv-spel ;)

Glitter på blommor!

Har suttit vid datorn ett tag nu, och hållit på i gimp (Ett slags photoshop) och ett resultat kan ni se på Josefins blogg där jag har gjort headern. Och här ska ni få resultat av bilder jag gjorde!







Älskar det dära med glittret när jag äntligen har lärt mig hur man gör! Haha! Det kommer antagligen bli många såna här bilder nu! ;)

Jag gillar sista bilden bäst! Vilken bild gillar ni bäst?

Vid pappa

Nu sitter jag här hemma hos pappa vi pappas lilla minidator, och den är jättegullig! :D
Idag så gick jag upp vid 9 och sen satt jag vid datorn ett tag och sen duscha jag.
Nu ska jag skriva ett inlgg på citronfromage som jag inte gjort på mycket länge! Hejdå :)

Badning

Vid 6 kommer pappa och hämtar mig (Och Marie) Och då åker vi och badar vid långnäs, det är ju väldigt varmt ute och i morgon ska det bli regn, så man får passa på!

"Badoutfit:"



Linne från: H&M
Byxor från:H&M
Bikini
(som inte syns) från: H&M

Haha allt är från H&M ;)



videooo


Stölletbilder

Idag var vi ju somsagt till Stöllet, och det  var väldigt varmt att springa upp och ner för trappan till rutschkanan!
När vi kom hem gick jag och Marie och tittade på kossorna för vi troddedom vara nära stängslet så vi kunde klappa dom, men när vi kom dit såg vi att det inte alls var nära, då gick vi till min mormor och hämtade gurka^^

Bilder från dagen:







Kommer upp ett videoinlägg snart också!

stöllet - here we come!

Snart åker jag iväg till Stöllet! Vi ska ha jätteroligt där och det kommer komma upp bilder sen, för jag har redan packat ner den ^^)

Nej nu ska vi åka! Hejdå!

Mormors glasscafé

Idag har jag faktiskt gjort något annat än att bara suttit hemma och haft tråkigt! Jag och mamma åkte nämligen till Mormors glasscafé runt 12 idag. Jag tog 2 olika slags chokladkulor med chokladströssel, och mamma tog en glass med 3 kulor. Efter vi ätit glassen gick vi ner till till stranden och kände på vattnet, och det var faktiskt ganska varmt! Imorgon åker jag och Marie till Stöllet (det finns en jätterolig lekpark där xD) Så vi är väl där ett tag, jag tar med kameran också! (om jag inte glömmer den.)

Här är lite bilder från dagen:

Min glass:



Mammas glass:



Jag känner på vattnet:


Bilderna är tagna med mobilkamera! Jag vill också säga att jag klädde mig alldeles för varmt för dagens väder! Jag visste inte att det var så varmt så jag satte på mig jeans och långtröja^^


Mormors glasscafé är väldigt mysigt och jag rekomenderar det stället för er som är sugna på lite glass i sommarvärmen ;)


Städat!

Hej! Idag har jag varit så duktig och städat hela mitt rum! Och jag städade väldigt noggrant och nu luktar det väldigt fräscht där inne :D Jag tog lite före och efter bilder som jag tänkte ni skulle få se nu!!

Före:



EFTER:



FÖRE:



EFTER:



FÖRE:



EFTER



D
et var allt! nu ska jag gå och kolla på Danska Hollywoodfruar! Hejdå!

bilder

När jag ändå sitter här tänkte jag bjuda er på lite bilder från när jag och Josefin földe med pappa till ödemarken!






Här är bilder på mig och Josefin!







hejdå!

regn regn regn, återigen regn



Måste jag ens säga att jag älskar att fota blommor?

Idag har man gjort det vanliga, samma sak igen och igen och igen... Suttit vid datorn, kollat på tv, spelat tv-spel, varit uppe på mitt rum... Det är ju sååå himla bra väder också! Eller inte så man kan inte va ute! Eller kan, kan man väl om man vill bli helt genomblöt på 2 sekunder, eller kanske 1


Grattis Mamma!

Först vill jag säga: Grattis mamma på 47-års dagen!

F
örst idag var jag alltså på en kompis kalas, sen när jag kom hem så firade vi mamma! Hoppas hon gillade sakerna hon fick av mig och Josefin!

Ikväll kanske jag och mamma och Josefin åker till våran sommarstuga ute i skogen, men jag kommer hem i mogon på morgonen så det blir inte mindre inlägg för det!

Dagens Outfit:






08.37

Hej!

I
dag har jag faktiskt inte gjort någonting, fast såna dagar kan ju också vara sköna ibland, men det har blivit lite många såna nu tycker jag! Men imorgon blir det full fart och snart börjar mamma jobba igen så då blir väl jag och Josefin ensamma hemma fast sen börjar Josefin att sommarjobba så då blir väl jag ensam hemma ;) Nej så farligt tror jag inte det blir!♦



Hihi vilken rolig/konstig bild på mig ;)

Detta inlägg började jag att skriva på 08.37 Nu är klockan 08.42 Alltså tog det mig 5 minuter att skiva detta inlägg!


dagens outfit

Här kommer dagens outfit! jag tog en klänning som var alldeles förliten och så fick det bli ett linne ist! + Ett par shorts.



--- Ni kan ignorera mitt jätte stökiga Sstädade rum ;)

Lite ändring

Nu har jag ändrat header! Den blev lite mer somrig tycker jag! Gult för solen och blommor på sidorna :) Hoppas ni gillar den! Jag kanske ändrar bakgrund senare också, för lite ändring är ju aldrig fel! Idag är det sol ute men inte sådär jättevarmt, men kanske blir det senare så man kan åka och bada? Imorgon ska jag i alla fall på kalas hos en kompis och sen ska jag hem och fira mamma som fyller år! Så det blir antagligen tårtor i massor i morgon ;)

Hörs senare!

"TECKNING"

Hejsan nu har jag målat lite i Gimp och nu ska ni få se resultatet! Jag målade ifrån en bild som jag redan hade på datorn och så målade jag i färger :)

FÖRE



EFTER



Det är första gången jag gör sådär så att den blev inte så fin men det kanske blir bättre nästa gång?^^

skooo

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


teckning

Hej! Nu tänkte jag visa er lite bilder på en tecning jag målade för inte så länge sen (Jag bara ääälskar att måla!) Jag blev kanske inte supernöjd över den men den blev ganska fin faktiskt, eller det får ni ju bedöma själva!







Så vad tycker ni?


Loppis

Hej! Idag så har jag varit på loppis! Det var väl ganska kul men det är ju lite jobbigt när det är så många folk där soom bara trängs ;( Jaja senare idag ska jag och Josefin bort, vi ska någonstans som jag inte kommer ihåg vad det hette.. Vi ska i alla fall sova där... :)



kväll

Tjenixen!

Nu sitter jag här igen och har inget speciellt att göra, ska nog kolla på tv tror jag^^  
Kanske ska sova snart också, tidigt för att vara sommarlov men jag är så förkyld så det är nog bra tror jag. Jo det är det nog.


50 inlägg

Hej! Jag måste berätta en grej nu! Detta är mitt 50:e inlägg! Och det måste ju såklart firas! men hur? Ska det firas med att jag har ont i halsen så tycker jag inte det var så bra ;( Jag får väl festa till det med sockerkaka! Och om ni undrar vem som har gjort den så är det JOSEFIN Ehhh okej kanske man tänker då men den är faktiskt jättegod :D


Sun


torsdag

Hej! Igår så var jag ju somsagt till Charlottenberg och nu så tänkte jag visa vad jag köpte där, men först så ska jag skriva om igår! Jag hade inte med någon kompis dit och det hade inte Josefin heller så vi gick tilsammans jag och hon. I alla fall så hade vi jättekul! och vi skratta hel tiden fast det kanske inte var något roligt ;)

Här kommer iaf bilder på shoppingen:

Kortbyxor (?) Från H&M





Armband med tre berlocker från Glitter




Blev bara det faktiskt + ett läppglans från H&M men det finns annat jag vill lägga pengarna på och jag har så mycket kläder så känns inte så nödvändigt.

hejdå!


shoppa shoppa shoppa



En blomma :D

Idag så har det bara regnat hela dagen, så jag har inte varit ute något idag heller. I morgon ska jag och mamma och Josefin till Charlottenberg och shoppa :)

Det var allt från mig!  Hejdå


flower



HEJSANTJENARE! ;) Idag så har jag cyklat lite  (Inte mycket alls men lite iallafall!) Och inte gjort så mycke mer. Det har varit varmt ute idag men det blåser rätt så mycke (tror jag!xD) Och så har jag inte haft någon lust att vara ute...

Jaja, kommer nog upp ett inlägg senare också(?)

hej

Tjenare! Snart kommer Marie... Egentligen skulle hon komma innan 6 men... HON KOMMER SÄKERT HALV SJU!! nej men hon kommer typ jämt försent på alla kalas^^ Eller inte bara på kalas, på allt ;)

Jaja hon får väl komma när hon kommer. Imorgon kommer det mer inlägg men detta är mitt sista (och första) för idag^^


grön skalbagge..?

 


Lite bilder på Marie när vii var ute och gick och sist en bild på en grön skalbagge eller nåt sånt ihihi :D
Idag är det fint väder ute så jag vill åka och bada.. Hmm får se om vi kanske gör det, annars så tror jag nog att jag ska vara ute i alla fall :)
Hejdåå

ingen lust! :(

Alltså jag har inte skrivit på jättelänge och det är för att jag har ingen lust! Fast det kommer jag få snart igen! Det kommer nog lite bilder sen också, Marie var här en dag och då var vi ute och gick och då tog vi några fina kort, eller ja alla kort är på henne^^

söndag skulle jag tro att det blir rätt många bilder från helgen

Skriver mer senare


RSS 2.0