Ehehehhe

Vad gör ni här egentligen!?

http://justkindofcute.blogg.se/
http://justkindofcute.blogg.se/
http://justkindofcute.blogg.se/
http://justkindofcute.blogg.se/
http://justkindofcute.blogg.se/
http://justkindofcute.blogg.se/
http://justkindofcute.blogg.se/
http://justkindofcute.blogg.se/
http://justkindofcute.blogg.se/


...

Tror jag tar och startar en ny blogg imorgon. Ehhh, ja. Det var allt jag ville skriva!

HStädryck och situps?

Måste bara berätta...

Igår så sov ju Marie hos mig,som ni antagligen redan vet. Så skulle vi gå och lägga oss vid typ, 1 kanske? Men då får jag ett städryck och börjar plocka ihop alla kläder som ligger på golvet och ah, städar helt enkelt. Så jag blev ju helt pigg, men såg att Marie var trött så jag tänkte vi skulle sova, så jag bad Marie att släcka taklampan.

Men då lägger hon sig ner på golvet och gör armhävningar och situps? Sen börjar hon skratta och det hela slutar med att vi inte sov förens vid halvfyra. HAHA! :D

För jag är ju så fiiin.... He-he...





 

Jag missbrukar webkamerans inställningar lite bara, heheheheh :P
Vid klockan 7 kollade jag förresten på "En dag i Torsby" Och om någon som inte bor här i Torsby ser detdär så tror dom väl att precis alla i lilla Torsby lyssnar på rockabilly och kör runt i såna där raggarbilar. Men nej, det är fel. För det brukar inte jag göra...

Grillaaatt

Nu har Marie åkt hem och jag är ensam.. x_x Näråå så ensam är jag väl inte! Vad gör ni en sån här vädligt härliog dag? Själv var jag och Josse och Marie till mormor och åt grillat vid halv två! Gôtt!

 
even when I got nothing at all and I'm ready to fall
You still there for me


Du låter som en gris men ser ut som en 5-åring





 


 


Marie är här nu och sitter och kränker mig. Jag låter tydligen som en gris men jag ser ut som en 5-åring!? Alltså okej? xD
Förresten har vi spelat Josefin och Sofus i morotsparken! Det var lite jobbigt faktiskt.. HEHEHHEHEHHE!

LET'S PARTYY!! :D

Today





 

Goddagens! Snart ska jag ge mig iväg till min mormor för att få lite mat. Vad ska ni göra?
Två outfit bilder fick ni också! Somrigt va? :D Idag kommer Marie hit också! Wihooo!!

Gonatt!

Hejhej i lingonskogen...
Ska snart sova jag, är trött! Men ska först borsta ur håret och sätta på mig pyjamas och borsta tänderna! Ni får ha en kul ochhärlig kväll allesammans! Hehehhe, godnatt


Jag just nu..

SOOL! ♥

Hey, boy, you know you drive me crazy
Tjenare tjenare! Lika underbart väder ute som igår! Underbara sol säger jag bara! Har varit till Lysvik och ätit glass vid mormors glass-cafè också! Fast där var det kallt och blåsigt...
Nej, kanske borde ta och gå ut nu? Det här kanske är den enda värmen vi får i år..



Gotti Natti

Nu ska jag snart sova. Ska bli skönt faktiskt. Hoppas ni haft en bra kväll. Det har jag haft, eller en ganska bra iaf.
Godnatt! ♥


Welcome to my life



Simple Plan – Welcome To My Life


Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

Jag gillar den här texten, den är så bra typ. Nej, talang nuuuuuu!

Man kan gå runt i shorts, hur underbart!?

Hejhallå! Sov ju hos Marie igår och vi hade jättekul! När jag kom hem var jag på påskmat hos mormor! Gott!

Har varit ute i det helt underbart vackra vädret också! Gissa vad termometern visar? (okej ingen gissningslek då) Den visar 26,8!!!! Vaddå påsklov? Sommarlov menar ni väl!?

 

DET ÄR torsdag IDAG!

Tjenare! Sista dagen på danspalatset idag då. Verkligen sista ever.... Ikväll drar jag till Marie och sover där!! Vi ska ha hur kul som helst och se på film, prata, och bara va. Det blir skojs alltså! Kanske borde ta mig ett bad också? Har ju trots allt dansat mig svettig. Kanske inte så fräscht...  :P


  


Fix my nailzzz

 


Ska ta och fixa naglarna nu faktiskt. Lite länge sen sist nu. Hehehehhehe....
Förresten så kan jag bara bli bra på kort när jag typ är.. Oseriös? Antar att jag jämt ser sådär himla oseriös ut hela tiden så det är så jag är van vid att se mig. Eller nåt sånt..


Ron Pope – I Believe

The sun comes out from a sea of clouds
I shed my disguise
We laugh out loud
I am sure that someday soon we'll all be just fine

Okej?




Hm, okej?

Då var dag 3 gjord av danspalatset. Bara en dag kvar nu! Sen påsklooov! Förresten blir danspalatset roligare varjde dag. I måndags kändes det ganska stelt och så, men nu ni! Hehe, skojja. Nä men roligare och roligare, det blir det!


I believe

Okej, jag vet att jag var lite dålig på att blogga igår men orkaaa. Är ju danspalatset denna vecka i skolan också! Var roligare idag än vad det var igår faktiskt. Och igår var jag mycket mer slut i benen, men inte idag. Härligt.

Ikväll ska jag nog mysa ner mig i soffan eller nåt? Är ganska trött faktiskt.

Snart torsdaag.


Men jag äter ju biffstroganoff..??


Bild från we♥it

Himmel
vilket vackert väder det är ute idag alltså! Fast det blåser väl lite men annars så, toppen! Min termometer sitter verkligen där solen lyser tror jag. Gissa vad den visar nu? 22.8!! Ska faktiskt gå ut nu en sväng och ta lite kort också! Var ute förut också, men blev inga kort då.

Så ta och gå ut med er nu!

Morningggg!

Tjenare Tjenare!

Tror ni inte jag vaknde lika tidigt igår som idag? Jo men visst gjorde jag de! Jobbgt alltså. Och så är jag hungrig, men kan inte gå ner och äta nåt förens mamma har kommit hem och tagit bort kattskiten ur lådan! Haha ;)
Idag ska jag hoppa på studsmattan! Pappa satte ju upp den igår! :D Sen kanske jag ska till mormor och putsa fönster.


Nails


Naglar målade med silvrigt nagellack från Depend och svart grafittinagellack, också från Depeeeend.

Tjosan!

Senare idag ska jag till mormor och putsa fönstrerna! Hehe, kul va? Vad ska ni göra idag? Det är ju verkligen jättefint väder ute idag! Termometern har visat + 18 en vända och solen lyser! Nice! Förresten vill jag att någon sätter upp studsmattan! Det är ju så härligt att hoppa på studsmattan! Håret bara blåser (och blir trassligt) Men jag gillar det.

Gödmörning



Chacha bloggen!...

Nä men godmorgon alltså! Vaknade vid typ 7 idag!? Önskar verkligen jag skulle orka sova längre när jag får. Men nej.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Vet inte om jag ska till Marie eller hur det blir, men det visar sig nog. Ska gå ner till köket nu och ta mig frukost. Huungrig!

The day after tomorrow...



Tjosan!

Ända sen jag kom hem från skolan har jag tillbringat dagen på mitt rum. Jäkligt kul va? Nej. Var ute en sväng också! Var jätteskänt ute faktiskt. Var ute i endast tröja (och byxor dåra såklart!)

Förresten!! Vad tycker ni om rubriken? Lät som en skräckfilm typ? Hm, läskigt.

FREDAG!!



Tjnare! Åkte med pappa hem efter skolan idag, så kom hem lite tidigare än när man åker med bussen. Sitter på mitt rum och typ svälter ihjäl nu. Men vågar inte gå ner för Josefin är jobbig och ska bli sjuk! VILL INTE BLI SJUK! Måste nog äta lite vitpeppar nu alltså.....

Svart lapp..



Goddagens alla folk! Idag hade jag utvecklingssamtal efter skolan. Gick väl som jag hade väntat mig, bra fast jag måsta börja prata mer på lektionerna (?) Haha! Nej men typ räcka upp handen och sånt! Imorgon är det fredag förresten! Wiho! Härligt! På lördag drar jag nog hem till Murie och sover. Hehe japp.

Förresten så höll mamma på att typ bränna upp huset? Nä men alltså hon hade lagt en grytlapp på en varm platta på spisen! Lappen blev svart. Höhö

Moi


Ser ut som värsta kattmisshandlaren här! Men lugn, det är jag inte!

 

 
 



Lite gamla bilder på mig! Hehe, den sista bilden var riktigt pinsam alltså! Så den får ni inte se riktigt..
Ska nog ta och spela lite Tv-spel, nördig som jag är.

Förresten! Idag höll jag på att missa bussen hem, så jag hann inte ens ta med franskan hem! Oupsii! Hoppas det går bra ändå...

Today

Goddagens! Nu har jag blivit förkyld. Kände det i morsem, hade jätteont i halsen! Men jaja, var i skolan, sen vid halvett gick vi till ett "ålderdomshem" och sjöng för dom som bodde där! Det var alltså kören som sjöng där. Lite gulligt ;)

Ska snart ta och byta om till mjukiskläder. Orka gå runt med skolkläderna hemma? Nääj.

Förresten så var mitt hår lite bos idag! Gick och la mig med halvblött hår i en knut igår. HAHA! Så fick bli hästsvans idag.

Sleep tight



Ska snart dra mig mot sängen för att sova nu. Har tillbringat min dag i Torsby med 2 dans/musik/teater-uppvisningar. Har haft riktigt kul, men är ochkså riktigt trött nu.

Men nej, ska sova nu. Godnatt! ♥

The flower



Har inte varit i skolan förutom i en timme idag ungefär! Hehe, det ni! Nej, har faktiskt varit på genrep inför dansuppvisningarna imorgon! Var lite segt ibland men jao. Ska nog snart pallra mig ner och se på TV eller nåt sånt! Kanske ska ta en snabbdush också? Ah, vi får se helt enkelt.

Dagens


Dagens outfit

Tror jag ska till pappa idag en sväng? Hm, tror det iaf. Sen ikv kommer Marie hit faktiskt! Ska bli kul! Har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt. Jaja, skriver mer sen.

So whaaat



Goodmorninig! Gick upp vid nio idag! Fast vaknade väl vid åtta ungefär men låg kvar i sängen ett tag, för det är så varmt under täcket! Hihi! ;) Idag hoppas jag på att Marie kommer hit på nattbesök! Det skulle va roligt, fast har inte riktigt frågat henne än.. :)

Sitter och lyssnar på P!nks skiva - Greatest Hits... So far!!!   Bra musik. :cool:


Shoppingen








Här är sakerna jag köpte i Karlstaad förresten! Hihi lite sent men skitsamma ;)
Ska gå och bada nu. Härligt, kännder mig nämligen lite smustig nör jag har städat, hehe :)

Städning och lös tand




 

  



Sitter nu i ett helt nystädat och fint rum! Lite stolt över mig själv faktiskt! Blev verkligen grov-städning! Har hållit på med det hela förmiddagen tills nu faktiskt.

Idag ska jag äta hamburgare  Hehe ;) Och ikväll ska jag se på; är du smartare än en femteklassare. Det är roligt, för "femteklassarna" är hur smarta som helst ju! Mycket smartare än mig...

Sitter och vickar på en lös tand också! Det låter jätteroligt! Det låter; knak, knak, knakknak. HAHA! xD

Godmörning

Godmorgon! Vaknde för typ en halvtimma sen. Önskar jag hade kunnat sova till halv nio iaf mrn ickkkee.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Ska nog städa mitt rum idag, på riktigt! Tror det skulle behövas!

Nej ska nog ta och försöka sova nu. He-he ;)

L0^3



Ska gå och bada snart jag. Sen ska jag se på TV och ha lite fresagsmys sådär. Har börjat städat rummet 3 gånger idag. Tagit bort ett klädesplagg typ och sen blev jag helt opeppad på att städa. Sen skulle jag börja dammsuga och ha mig, men fick inte ens fram dammsugaren innan jag blev opepp. Haha! Bättre lycka nästa gång!

Jag har trååkigt

Det sgsä att du kan lsäa vad som hslet braa frösta och sstia bkotsävrena är på rtät patls. Sämtemr det?

Har lite tråkigt, det är anledningen till detta ↑ Ska nog dansa lite nu.

HEEELG!



Tjenare! Sitter här och är skitglad över att det är helg, förutom att Josefin typ tycker att det är skittråkigt att va hemma själv med mig? Iaf, jag är också väldigt törstig, och sugen på vatten. Men det enda är att köket känns för långt bort för att jag ska orka gå dit för att hämta vatten, så jag få väl va törstig då..

Men somsagt, HELG! ♥


Jag försöker va fin i camen..




Snyggt!....

Vill bara säga det att dansuppvisningen igår gick skitbra och jag hade jätteroligt! Vill också säga det att jag är jäkligt glad över att det är fredag imorgon och snart helg! Förresten så ska inte jag till skolan på måndag för då ska jag ha genrep inför nån dansgöreställning eller nåt sånt(?) Och blir borta typ hela tisdagen också! Gött att göra nåt annat än tråkiga lektioner.

Förresten hade jag bara 15 minuter NO ungefär idag. Det ni!

I väntans tider



Nu sitter jag och Marie på mammas jobb i väntans tider.. He-he. Nej men vi ska va i aulan vid 4 ombytta och klara, och klockan är ju inte riktigt fyra än om man säger så....


Jag ska sova nu.

Jag känner inte dig, du är som en främling för mig.
 Det har du alltid varit och det kommer du alltid att va.

Nu ska jag ta och sova. Jag är arg nu, så passa er! Haha, nejdå riktigt så illa är det väl inte, men jag är arg, det är jag. Och det har jag varit heöla dagen faktiskt. Så därför ska jag ta och sova bort min ilska nu. Ska bara springa ner snabbt för att borsta tänderna och ta mig ett glas vatten. Sen tar jag och dejtar kudden. Imorgon blir en lång dag, därför måste jag komma ihåg att ta med mig ett äpplte. He-he


One and only

 

Det är liiite mycket nu tycker jag. Hinner ju inte med allt jag borde hinna ju! Långa skoldagar och dans/ dansuppvisningrar och läxor och så måste man hinna med att va med kompisar och att bada/dusha för man vill ju inte gå runt helt ofräsh och så måste man hinna med sig själv också! För ibland skyndar man på så mycket man orkar och du själv halkade efter -_~ ¨/ Nej men tyyp! Ska faktiskt ta och bada nu. Ska bada länge faktiskt. Och riktigt varmt, för jag fryser. Men imorgon kl. 19.00 så kommer ni väl till frykenskolans aula och tittar på mig när jag dansar, right? :D


Min heeelg



Tjenare! Är nu hemkommen från Karlstad. Har haft det supermysigt och umgåtts med släktingar osv. Har ju också shoppat idag! Och bilder på shoppingen får ni se ikväll eller imorgon! Men har haft en kanon bra helg iaf!

Karlstaad

 

Om ca: 1 timme så sticker jag iväg till Karlstad med mamma, josse och mormor! Ska hälsa på kusiner och ha lite skoj! Stannar där till imorgon också! :p

We just wanna make the world dance,
forget about the price tag

Stede






Please, take me back to this.

Tja, nu ska jag städa. Vad är felet? Jag städar frivilligt. Det Gör jag alltid. Men det kanske inte är så konstigt, jag menar, jag gillar inte att kläderna ligger i en hög på golvet faktiskt. Och det har dom gjort i flera veckor nu, så nu ska jag göra nånting åt det! Har satt på mig shorts och linne nu, nu fattas bara knuten på huvet så är jag redo för städning! Haha :D

Oh my God, Mhihihi



Alltså shit! Vet ni vad som hände idag? När jag hade slutat skolan så åkte jag hem och hade lite tråkigt (jag var ensam hemma) då tittar jag ut genom fönstret och ser typ världens roligaste grej! plötsligt ser jag en älg jaga en liten kattunge! Kattungen springer hur snabbt och smidigt som helst, och så kommer dendär stora feta älgen bakom och försöker va lika smidig! Det gick bättre för katten än för älgen om man säger så.. Det slutade nämligen med att älgen sprang rakt in i ett träd.. Häftig syn iaf.

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL, JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL! Höhööh :D


RSS 2.0