Bikinini



Idag ska jag till Torsby och försöka hitta en bikini eftersom jag inte har nån som passar... Och på måndag ska vi till badhuset på idrottslektionen så jag tänkte att det kan va bra att ha en bikini som passar ;)


Beautiful



Har varit ute och åkt skidor idag i cirkus 35 minuter! Blää vad jobbigt det va! Fast det var riktigt kul ändå! Och direkt jag kom innanför dörren och tagit av mig ytterkläderna gick jag och la mig på sängen :P

 Ska snart gå upp på mitt rum och kanske läsa lite eller nåt såntdär man inte behöver anstränga sig så mycket för ;)

Melodifestivalen ikväll



Hejhej! Idag har jag varit ensam hela dagen, men mamma och josse kommer snart hem! Ikväll blir det att se på melodifestivalen och ha det lite myys sådär ;) Men nu finns det absolut ingenting att se på TVn! Kanske ska ta och sätta på en film? Kaanske...


Packelipacka!



blir att sticka iväg till mormor vid 8. Får se vad det blir där. Ska ta och packa klart nu.. Haha,jag packar för att sova hos mormor en natt :)

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller





Ensam..



Nu är jag ensam hemma. Usch vad ensamt det lät... Ska nog snart ta mig yoghurt för det är gott och jag behöver nåt gott. Jag tror jag ska sova hos mormor inatt, fick inte sova hemma själv för mamma. Och inte äta hårda karameller. För det kunde jag sätta i halsen. Hihi söt

Hej vi är väldigt fina på bild...



Har nu gjort en ny header..! Vad tycker ni om den? Åhhh nu har jag ont in ryggen! Inte okej! Men ah, jag ska snart sova. Jag sover nog ganska mycket tror jag.. Jättemycket faktiskt. Bra, så man inte ser ut som en mumie. :)

Yes, I do miss you, please come back














Åh! Jag saknar!

Grenade


Je t'aime ♥

Då har ännu en jobbig torsdag gått! Och vad gör jag då? Jo jar sitter och blir galen på katter! Kan dom inte bara sova typ? Nejnej, dom ska springa runt och jaga en vante eller försöka springa så många varv runt huset på en minut som möjligt! Sen ska en katt ut, sen en in och så håller det på så! ARRRGGHH!!

Det är fredag imorgon förresten.. ♥

No one will touch us, if we pick up a star

You be my princess
And I'll be your toad
I'll follow behind you
On rainbow road
Protect you from red shells
Wherever we go
I promise.
----------------------------
Don't worry about
Bowser or DK
Just eat this glowing mushroom
And they'll all fade away



Dagen har varit bra idag med. Hjäärta onsdagar, typ ;) Usch, denhär veckan ska vi ha brandövning. Det kommer bli en dag denhär veckan, men vi kommer inte få reda på vilken! Jag är jätterädd för att det helt plötsligt ska börja pipa i brandvarnaren på kanske NO:n eller SO:n eller vadsomhelst! Haha :)

Lölölö

Idag är jag inte lika arg, bra! Jag försöker tvinga Marie till skolan imorgon! Tasktigt, jo jag vet men åhh tråkigt utan henne! Men annars måste hon komma på torsdag, det var tråkigt på franskan idag :( Jag var ensam..

Igår sov jag en timme på kvällen. Kanske ska jag göra det ikväll med? Det var riktigt skönt faktiskt!

#¤%&/()=

Hej jag är arg.

Söndag idag, måndag imorgon.



Nu har det gått en hel dag igen. En helt vanlig tråkig söndag. Varför hatar alla (utom mamma) söndagar egentligen då? Jo, antagligen för att man vet då att det är måndag nästa dag och det betyder vanligtvis skola eller arbete. Och början på en vecka såklart, en heeeel jobbig vecka. Bläää! Vill ha lov! Okej, det är faktiskt bara en vecka kvar ju. Braa :thumbup:


Städa städa

Jag har städat idag.. Åhh vad tråkigt det var! Men nu är det gjort och ah, nu behöver jag inte tänka på det mer!

Idag ska jag äta tacos! Jag gillar tacos. nom nomn nom

Melodifestivalen!



Nu ska jag snart se på melodifestivalen. Om cirkus 5 minuter faktiskt. Har jag städat rummet idag då? Neeeeeej. Varför? Ingen aaaaninig. Ska jag göra det imorgon? Antagligen.

Jag pratar med mig själv, fattar ni då hur tråkigt jag har!?

Count on me



Bruno Mars – Count On Me

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh


Lördag



Hej jag är jätteförkykd! Kul? Nääää. Jag måste städa idag, fast det finns bara ett litet problem.. Jag kan inte huka mig ner! Direkt jag gör det så rinner snoren ur näsan! (ursäkta om det var lite för mycket detaljer) Så ah, vi får se hur det går.. ;)

Please protect me from what I want

  
Bilder från we♥it

Ska jag börja blogga igen..? Har bara varit borta 3 dagar från bloggen än sålänge, men det är ju så kul att blogga. Eller? Hmm, vet inte. Vi får väl se imorgon hur det går ;)

Idag har jag varit hemma från skolan, förskyyyyld! Men imorgon blir det skola :P Ska kolla på halv 8 hos mig nu!


Bloggpaus

Jag tror jag ska ta en bloggpaus.. Har ju inget att skriva. Får se hur länge jag kommer klara mig utan blogge.. En dag, en timme eller kanske ett helt år? Ingen aning. ;)

Det är UKM idag!



 

Friday I'm in love



Det är fredag idag och ja, jag gillar det. Men vem gör inte det liksom? Nej, jag tror alla gör det.
Ikväll blir det till att se på Let's Dance, men somsagt så gillar jag inte programmet. Men kollar ändå ;)
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är ensam hemma nu för mamma och Josse är i Torsby.. Aja, för hitta på med nåt skojsigt!

Läkerol fresh breath drops - polar mint



ÅHH! Smaka aldrig dessa halstabletter om ni inte är redo att spendera alla dina pengar på dom i hela ditt liv! Haha, nej men dom var otroligt goda! Dom smakade ungefär jänka-tuggumi! Yummi!

Ska gå upp på mitt rum nu och tagga ör fotbollen imorgon xD Ska göra så gott jag kan iallafall! :)

Dance so good

Har inget att skriva. Det händer ju aldrig nåt i livet. Kan inget väldigt roligt hända snart?

Åhh, vet ni en sak? Jag hatar fotboll. Vill ni veta ännu en sak? Vi ska spela fotboll hela dagen imorgon.. Yääyyy! Or not...


Onsdag imorgon



Hej! Idag har jag varit i skolan! Hade jättekul med 2 klasskompisar på rasten mellan engelskan och matten! Höll på att skratta ihjäl mig! Sen när man kom in på matten blev det inte lika roligt längre.. Haha :)

Sitter och kollar på halv8 hos mig nu, men ska snart gå och ta ett bad! Imorgon är det kortdag - skööönt! Och så är det ju lov om några veckor också! Haha, nej några veckor kvar faktiskt.. '


Elefant.. Höhö



Har badat nu och gjort två inbakade flätor i håret för att det ska bli lite vågigt imorgon.. :P
Snart blir det att kolla på Top model, fast ska ta mig lite kvällsmat först.. Hungrig juuee! :)

Förresten, klicka HÄR så får ni höra på en riktigt cool låt.. :P Sätter ni på två stycken samtidigt blir det ännu coolare! Jag lovar!


Heartbeats

Nu är jag öntligen klar med att sätda, nu är rummet huuur fint som helst! :D Eller nej.. Har inte städat ett dugg.. Bra! Verkligen!... Äsch då, finns flera dagar! Vet bara inte när orken ska finnas.. ;)

Tror jag ska ta och kolla på den "nyaste" skolfilmen, kul att se sig själv på film.. Typ :P
Vill också säga det att.. Jag vill leka med Marie! Imorgon, ska du göra nåt speciellt då? Annars kanske vi kan göra nåt? :)


Städa idag?

Godmorgon! Sov till runt nio idag. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på med.. Igår blev det en tur till Sunne, köpte två par tights på lindedx!
Nä, nu ska jag fösöka göra någon nytta, borde städa mitt rum egentligen.. Inte kul, men det är ett måste!

Girl; I love you.
Boy; I love you too baby.
Girl; Prove it. Scream it to the world.
Boy; *whispers in her ear* I love you.
Girl; Why'd you say it to me?
Boy; Because, you're my world.

Nytt



Har nyss gjort en ny header, en väldigt enkel en. Men blev så trött på den andra.. ;)

Kollar på Let's dance nu, fast Anders Bagge åkte ut förra veckan ju! Jag hejjade på honom! Höhö ;)

Don't stop believin'

Vet ni vad jag gör? Jag lyssnar på musik och sitter vid datorn! Men snart ska jag återgå in till köket där jag sitter och målar! Ni kanske ska få se er en smygtitt på den? Okejdå! :D

 Den jag håller på med nu..

Här får ni en som redan är klar.. :



Nej, köket var det va? Justdet. ;)


Hej nyklippta flicka

 

Hej! VAr och klippte mig idag! Så nu är luggen tillbaks och det korta håret;) Nej, det blev faktiskt inte så kort. Braa :D
Nu är det ju helg också! Yäääyy! Denhär helgen ska jag sova! Okej inte bara sova kanske, fast ska sova mycket och måla resten av timmarna ;) Typ..


Ultimate

Har varit hemma ett tag nu.. Har suttit vid datorn och ätit mat. Nu blir det matte.. Jag gillar inte matte... :( Och engelska till på frdag och så ska vi ha NO-prov nästa vecka.. Menmen, lov om några veckor. Det känns riktigt sköööönt.


I used to stand so tall, I used to be so strong

Hej! Vill ni veta en sak? Jag är väldigt snorig och halsen värker. Wow, kan det bli bättre? Men usch vad många det är som är sjuka just nu! Sex stycken i våran klass. Feber och magsjuka, är det populärt eller? Näähh usch! Vill inte få nåt av det där! Tycker synd om alla som ligger hemma sjuka, för det är verkligen inte kul! Tror jag ska ta och sova en timme? Höll på att somna på engelskan idag.. Och alla andra lektioner. Undrar hur många gånger jag gäspat idag? Får ta och räkna imogon. Så säger vi, herrååå

 

Miranda är söt som ligger och sträcker ut sig på mitt skrivbord. Naaaww ;)


RSS 2.0