Min dag

Hej! Idag så följde Marie med mig hem och vi hade jätte kul som vanligt! Först så gjorde vi iordning maten det blev tacos! MUMS , sen gick vi ut på studsmattan för att sitta och prata och sen hoppade vi lite och sen tog vi rabarber och hoppa lite mer och sedan gick vi upp i åsen och där gungade vi lite granna och sen fick vi en idé om att vi skulle mata myrorna med socker så vi smeta in ett pappaer med socker HAHA tror i alla fall myrorna blev glada ;)

Men nu måste jag bara få säga en sak!!! VILKET UNDERBART VÄDER!! och så menar jag verkligen underbart!!
Fast nu måste kag få säga en annan sak!!! DUMMA DATOR  Min dator har börjat krångla jätte mycket och då stängs den av fast i går fick jag igång den igen och la över en massa bilder till mammas dator och sen hängde den sig och nu får jag inte på den igen och det finns ju en massa dokument i den datorn som jag  verkligen skulle vilja ha kvar! :( :( :'(

Jaja ha en bra kväll

Förresten! Imorgon är min skola ledig :D
En rädd Marie och Linnea som inte ville åka färja (i somras )

DENNAVECKA

Hej ! :D

Nu ska jag berätta lite vad som har hänt under den här veckan: I onsdags så var min klass i frykenskolan och kollade runt i skolan lite och så fick vi träffa våran klass :) Det var ju kul fast det är ju lite tråkigt att jag och Marie inte kom i samma klass fast det blir säkert bra ändå :)

Imorgon ska vi till Nöjesfabriken och det ska bli superduperkul

Nej nu måste jag gå! Hadetsåbra!

HEJDÅ

  GAMMAL BILD!

Men Åh

MEN ÅHH!!! JAG BLIR SÅ HIMLA TRÖTT!!!!! 


****** **** **** **** ******** ????



***** *****!!!!!


Avatar

Hej!
Idag så har jag varit på Avatar med Marie, filmen var i 3D och den var nra tycker jag. Igår så var det ju jätte fint väder! Jag var ute mer än en timma tror jag, men idag har det tyvärr inte varit lika fint väder men vi får väl hoppas på att det blir det i veckan!

Nej nu tror jag att jag kanske ska göra ny header till min och Maries gemensamma blogg :)

Hejdå :)

GRATTIS JOSSE

HejHej! Om ni undrar, så bakade jag muffins igår och hällde det sedan i en "Kladdkakform" Och det blev ganska gott och idag har jag bakat 2 st kladdkakor :) men nu måste jag få skrva en grej!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER JOSEFIN!! :D:D:D


 

Nu ska jag väl kanske snart sova, eller kanske inte riktigt änmen snart så det blir inge fler inlägg idag. Jaja Hejdå:D

Hihi



Den här bilden ser utklippt ut men den blev faktiskt så av sig själv!! HAHA det var inte ens meningen så därför är detta den bästa bilden, det ser ju till och med ut som bibeln kommer ner från himeln som att typ Gud har skickat den till henne! Haha jaja nu SKA jag gå! Hejdå ha det bra!

MASSA BILDER :D

Hej! Nu ska jag berätta om vad jag har gjort de senaste dagarna :)

Igår så var jag på Josefins (min storasyster) konfirmation och sen så åkte vi ju hem och åt smörgåsttårta och sen vanlig tårta, senare när alla hade åkt hem så gick jag och Josefin ut och tog kort, eller ja jag tog kort på henne. Idag så har jag varit i kyrkan och sådär och efter det så skulle Josefins kompis ta kort på henne så vi fick stanna i Torsby ett tag till och sen när jag kom hem har jag inte gjort så mycket, var ute och hoppasde studsmatta jämt nyss :) Nej nu ska ni få se lite bilder som jag tog på Josefin igår.  :D

 THIHI inte på Josefin men bilden blev bra så den får ända vara med :D







Dessa bilder är tagna med min kamera :) Nej nu ska jag gå eller ska jämt lägga upp en bild till fast i tt nytt inlägg :P

;(

Jag HAR ändrat mig!


Jag lovar! *


Böcker

Hej!! Idag så har jag varit i skolan, nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. Jag ha läst en stund nyss ungefär och vet ni folk vad jag läser? Jo jag läser klass 7 B - den nya klassen men det roliga är att jag redan har läst alla dom böckerna (förutom den första: Klass 7 B - Sommaren före sjuan) MEN DOM VAR SÅ BRA SÅ VAR TVUNGEN ATT LÄSA DOM IGEN!! Haha så jag har typ kommit halvvägs iden första boken :D Och nej jag har inte läst så mycket idag jag har hållt på med den ett tag :D:D Här kommer ordningen på böckerna om ni är intresserade!

1. Sommaren föra sjuan                                       
2. Den nya klassen                                             
3. Fem kyssar och en fest                                  
4. Varma händer och frusna hjärtan                   
5. En känsla av november                                 
6. Veckor av lögn                                             
7. Det som gör ondast                                      


DÄR VAR BÖCKERNA HEJDÅ!


HEJHEJ!

Hej! Nu var det ett tag sen jag skrev (i onsdags) Så nu tänkte jag skriva ett inlägg igen! Som ni vet har ju jag och Marie en blogg tilsammans och det har jag ju redan berättat men nu har Marie fått en egen blogg :D Kul!!! Det är jag som har gjort hennes hedaer och det är också jag som har gjort headern på våran gemensamma blogg om någon undrar ;) THIHI!!

Annars har jag inget att berätta. Är förkyld ;( Uschamej!! Ohjuste jag ringde eller jag menar skickade sms förut till Marie om hon ville sova här men det ville hon inte för hon ville vara hemm ;( Uschamej för det med!! Och jag och Josefin har haft jättetråkigt idag! Ungefär som vi hade i påsk vi satt och kollade ut genom ett fönster HAHAHA!!!!

Jaja!! Nej nu ska jag gå :) Hörs någon annan dag!

 EN LITEN COOLIG BILD!!

RSS 2.0