When I look at you



 

Satt och målade lite förut idag! Och såhär blev det! Flickan jag målade (som ska föreställa mig) tittar på en annan flicka (som ska föreställa Marie) Men hon fick inte va med i bilden! För den blev jag riktigt missnöjd med (okej kanske inte blev så nöjd med denna heller, men bättre än den andra iaf!)

Sitter ju och skriver med Marie på facebook, och jag kom på en jäääättepåhittig sak idag med! *stolt* :D Höhöhö

Nyfiiken?

              17:07 
 Kul att se ***** igen! :D:D Eller inte ;s

              17:08
   NEEJ !! :'(:'(  ** ***** *** *** ** *** ***** *** **** ****** *** *** ** * *****
 
             17:08
 -_--_- H*n är en tönt, med 1000000000030403084093 ö!
             17:08
jaaa :P:P :D:D :):) :P:P

Heeeemliga saker var det här! Nu blev ni allt lite nyyfikna! HAHAHAHAHH!

My best friend, right now


Just nu är denna ↑ min bästa vän!

Jag blev hemma idag. Jag gick upp, åt frukost klädde på mig och så gick jag ner för att fixa håret när mamma undrar om jag har någon feber, så går jag och kollar och gissa vad? Jo jag hade feber!! Fast ganska lite! Men sen så är jag så himla förkyld ju (vilket ni antagligen redan visste) och har hooosta! Ja vad har man gjort då? Jag har kollat på trolltider:D B Ä S T .
Nej annars har jag inte så mycket för mig^^

Jag är ganska genialisk!



Har kommit hem från Torsby nu sen ett tag tillbaks! Sitter med 2 (!) byxor på mig och tjocktröja och mössa! Neej jag är inte frusen av mig, hurså? *Ironisk* Nej men jag har alltid varit väldigt frusen av mig, så är det bara!

Kollar lite på Top Model också, repris. Nej annars gör jag inte så mycke, har pratat med Marie på facebook för någa minuter sen. Vi hade inte så mycket vettigt att säga till varandra, förutom att jag kom på ett nytt ord: Hahihe tror jag det var! Jag tyckte jag var genialisk när jag kom på det :D

Skyltsöndag?

  

Helluu! Fösöker få tag i Marie, det går inte bra. Hon svarar inte på mina sms! Hon kanske inte vill? Ja eller så har hin inte hört att jag skickat sms! Vi hoppas på det sista alternativet!
Annars då? Nej jag vet inte, blir nog att åka till Torsby sen kanske, om jag följer med. Vet inte om jag orkar! Ochså har jag jättemycket hosta! Alltså joobbigt! Äsch nu slutar vi klaga!

Gillade ni mitt inlägg om julmust igår? Jag älskade det!


Julmust - Åhhåhååh!!!



Gillar ni julmust?

Jag blev ganska förvånad

Jag ska nu berätta nåt som är ganska kul, typ! Min storasyster, Josefin ska va med i Julshowen!
Alltså hon är ju såhär blyg och så och hon säger nästan aldrig nåt och ja, hon är väl ungefär lika blyg som mig kan man väl säga. Men det roliga är att hon en dag kommer hem och säger:
Jag har anmält mig till julshowen, jag ska sjunga.
Och man typ: Whaaat!? Men hon sjunger ju bra så, varför inte ;) Men hon sa att om hon skulle ställa upp i julshowen skulle jag ställa upp i UKM. Det vet jag inte om jag ska men... ;)



Vet ni en annan rolig sak? Snart kommer det upp ett inlägg om Julmust! Tänk er ett inlägg endast om julmust! Det måste ju bara bli awesome!


Jag ska göra det.. Snart

Jag är jätteförkyld. Jag har inte bloggat på jättelänge. Jag har städat. Jag måste städa mer. Jag måste dricka upp julmusten som står i ett glas på bordet. Jag måste sluta va förskyld. Jag måste.. Så himla mycket som jag typ aldrig kommer hinna göra!
Imorgon ska jag gå upp på morgon efter en lång sovmorgon. Fixa frukost, till mig mamma och kanske Josefin. Sen ska jag tända ett ljus i adventsljustaken. Sen vet jag inte vad det blir. Det är skyltsöndag imorgon. Låter ganska mysigt, fast sen när man tänker efter så låter det inte så mysigt. Liksom skylt-söndag. Jag gillar inte söndagar. Faktiskt.


So Old

 
Bild från mormors dator

Det blev att soav hos mormor inatt. Lika bra det ;)
Imorgon är det måndag alltså! Det betyder = gå upp klockan 6. Vilket också betyder ingen sovmorgon! Men det är ju ansrt jullov! Om 5 veckor typ, eller nåt^^









Hjäälp vilka gamla bilder jag hittade! Nej nu ska jag hitta på med annat! Bye!

Mysig halsduk? Arg? Jaa!



Är på så himla dåligt humör just nu. Internet krånglar hur mycke som helst och datorn hänger sig och jag känner mig bara.... Helt arg bara!.. Blir nog ensam hemma inatt om jag inte går till mormor.. Vet inte riktigt hur jag ska göra.

Dansuppvisning är det på måndag också. Jag kan ju inte ens dansen. Bra, eller hur! Nej
Fick en "halsduk" av mormor förut också! Har gått runt med den hela dagen typ. Den var så varm och gosig.
Äsch, jag kommer ingen vart med det här inlägget, är lika bra jag slutar skriva!


I'm not ready to make nice



I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and I don't have time
To go round and round and round

Nu tar jag och går ut!

Just a pony tale



Idag är det freeedag! Och det är så skönt! Idag i skolan hände väl inte så mycke speciellt tror jag inte. Förutom vid kvart i ett, då min klass hade slutat för dagen (Och dom andra sexorna slutar typ halv två) så hann jag se Marie innan hon hade börjat lektionen. Då berätta hon att hon hade ramlat på gympan och satt sig på handen, så hon hade oont i den. Så jag fråga om hon skulle till skolsköterskan då och så gick hon dit och jag följde med + 2 stycken till ifrån min klass. Så fick hon sig väl ett litet bandage ;) Men vi får hoppas det går över!

Förresten! Ser ni? Jag har en hästsvans i håret! Har typ aaaaldrig det! Men det är så många som säger jag är fin i det! Är jag det? Hmmm vet inte..

Hearts

Tjaa!

Idag var det dryg dag! Matte sista lektionen! Det är något av det värsta som finns typ jue! Men det gick väl bra ändå.. Tror jag!



Gulligt med hjeeeertan va? (jag vet att det stavas med ä, men gulligare utan ju! Så är det med häst också! Det ska stavas hest!)

It's all about my hair!



Alltså.... Mitt hååår! Det var så långt! Och nu är det så... kort! Men det ska ju blir långt igen, såklart! Nån gång... typ.


Bloggis



Idag var Marie med mig hem! Vi gick till mormor och åt mat! Sen när vi skulle gå därifrån tog vi med en grön "pulka" (det är ingen pulka, ska man kalla det madrass?) Och stjärtlappar (heter det verkligen så? Jo jag tror det!) så gick vi in och satte på oss thermobyxor och gick ut och åkte madrass! Vi hade så himla kul!
Vi gick väl ut vid typ 3? Halv 4? Sen gick vi in vid 5! Vi ramlade omkull och gjorde kullerbyttor och allt möjligt på vägen ner för backen! Vi kände oss som 5 åringar!

Nej vet ni vad jag kom på? Jag glömde 2 saker på min önskelista! Viva la juice! (En parfym) Och en ritplatta! Åhhhåhå! Vill verkligen ha det! Då kan man ju måla jättefina bilder på datorn!!


Önskelista 2010


Fullt upp ju!

Hihihi! Jag har faktiskt en väldigt bra anledning till varför jag inte har bloggat på en hel vecka typ! Okej det är såhär:
I Måndags: Marie och jag va med varandra, och när hon åkt hem är det läxor och sen TV sen sääängen!
I Tisdags: Daaaans! Till 10 över 5 och hem och göra läxor, se på TV sen sooova!
I Onsdags: Jag och Marie va med varandra och läxor och allt sånt!
I Torsdags: Jag och Marie va me varandra
I Fredags: Marie följde med mig hem sen sov hon hos mig
I Lördags (igår alltså) : Marie var ju här, sen vid 6 kalas, farmors! Kom hem vid halv tooolv.
I Dag: Var till farmor och åt mat! OCH NU BLOOOGGAR JAG:D

Min önskelista kommer snart upp också! Spääännande va? :D


Let it be

Jag vet att jag inte bloggade nåt igår, men jag hade inte tid, jag satt inte ens vid datorn igår O__o

Idag var Marie med mig hem! Vi hade så kul så tills sist så låg vi på golvet och skratta! Och hon försökte göra så jag skulle ramla, hon tog mig bara i benet så satte jag mig ner och typ skrek: NEJ SLUUUUTA! Sen skratt xD
Sen kom vi på att göra sockerkakssmet! Den blev typ ÄCKLIG! Först glömde vi att ha i margarin (!) och innan vi kom på det så hällde vi i massa kakao! För då trodde vi att det skulle smaka kladdkaka! Men det gjorde det inte! Och så skulle man ha mjölk, liksom MJÖLK i sockerkakssmeten. Vi tyckte det var jättekonstigt! Men vi tog i det ändå och jag bara: Det smakar för mycket mjölk tycker jag, jag tror jag måste ta mig lite mjölk xD VI HADE HELT ENKELT VÄLDIGT KUL. ♥

Jag och Marie gick och sjöng på denhär hela tiden! Vi hade den på hjärnan!

 


Knockout



HaHa

Marie borde gilla denhär....

Jag har funderat på...

att ta bort den här bloggen.
Att börja på en ny, kanske ta bort den här, kanske ha kvar den men göra en ny, eller kanske radera alla inlägg? Vet inte riktigt... Men skulle vara lite skönt med en ny blogg helt enkelt... Men jag vet ju inte somsagt.. Vi får väl se hur det blir!


Sitter här och lyssnar på musik, bloggar och har det bara väldigt gött! Skolan börjar imorgon också, men såååå himla jpbbigt känns det inte, om jag ska va ärlig! Marie ska med mig hem också! Då kan jag berätta några smaskliga nyheter.... Eller näh, det kan jag inte.. För det finns inga nyheter :( Ehöhö
Ska npg ta att slå på TV:n i thiiink!


















Haha! Jag är varken normal eller seriös!



Jag tycker om den här låten! Vet inte varför riktigt! Men efter man lyssnat på den några gånger blir den bra tyå :D

Boooooooowling!

Helluu

Idag har jag faktiskt gjort nåt! Till skillnad från alla andra dagar typ! För idag har jag varit till Sunne! Där har jag bowlat med Josefin och pappa, sen så fick det bli fika på wiener! MUMS! Men nu ska jag faktiskt äta mat! Det blir typ kyckling och massa annat gojs! För det är Josefin som lagar mat, då blir det oftast nåt väldigt konstigt, men gott och STARKT!!  ;)

Ointressant.se






Giiiiiiiimp!







Detta är vad jag har sysselsatt mig med nu i kvällskvisten ;)
Sen ska jag och Josefin gå till mormor! Vi ska dit och äta mat typ.
Sen sen sen sen!!! Då ska vi ha "spakväll! :D Vi ska ha ansiktsmask och måla naglarna! C0olt va? :D
Nej nu ska jag nog koka ihop ännu ett inlägg! SPÄNNANDE VA? I KNOOOOOW!!

Gårdagens Inköp











Det var allt jag köpte igår! Inte mycket alls! Menmen... Alldeles tomhänt kom jag ju inte hem heller! Ska fösöka få Marie med på att hon ska sova hos mig! Men hon är såååå seg! Eller nåt! Hon är typ segför hon inte fattar hur KUL vi skulle ha det! Jaja! Ska snart lägga upp ett til inlägg, eller så tidsinställer jag det.... Hmmm "/

It's all new!


Daaagens!

Rätt så dålig uppdatering igår va? Ja vet, men va ju till Karlstad då! Ni ska få köpen lite senare, för bilderna ligger på Josses dator ;) Vet ni vad jag kom på nu? Nä klart ni inte vet! Att hela min klädsel idag är ny! Allt jag har på mig idag köpte jag igår! Kuuul va? :D
Jag åker till pspps sen ikväll typ också.. :s Vad ska man göra dääär då? Ska nog ta med mig datorn, så får vi väl se om jag får något internet.... Blir ju där utan Josefin också :o För hon är i Branäs! Kul för henne typ ;)
Nej nu ska jag gå härifrån faktiskt! Byye!


Sant'

Ja idag kan jag säga att jag har varit livrädd!!  Det BRANN JU I HUSE!!!


Jag och Marie satt vid datorn så o´ch helt plötsligt börjar brandvarnaren och jag ställer mig upp och håller för öronen och skriker DET BRINNER!!! Och jag gåt till hallen och kollar till vänster (till köket) Och jag ser nåt oranget! Det brinner verkligen! och Mamma var och hämtade Josefin vid vägen och jag och Marie springer ut, UT!! Ja och jag hade gärnat stanna kvar där men då skulle ju huset brinna upp så då tar jag lite snö och det gör Marie också. Och kastar på spisen och det gårju inte så bra såklart.

Sen så sa jag till Marie att hälla på vatten på spisen och jag ringer till mormor eftersom att hon bor väldigt nära och jag säger DET BRINNER! och hon skyndar sig hit och så Marie fortsätter slänga vatten på spisen tills det slocknar och allt går ju bra till slut men jag blev  verkligen jätte rädd.  Men nog om det


I morgon ska vi pka skidor i skolan. Annars har jag inge mer att säga:) Bye Bye!

Det där skrev jag i mars i år i min och Maries blogg. Haha! Inte så smart att springa ut och ta snö kanske, men vi fick typ panik... Det är så otroligt mycket som vi har gjort tilsammans. Och mer ska det bli, hoppas jag! Fast kanske inte såhär äckligt läskiga grejer kanske?





In my closet...






Antagligen var det ingen som läste det här långa inlägget. Men det gör inget. Det var bara bra tidsfördriv att göra bilderna

P.S. Visst är jag bar på att måla eld?

Apologize



Ja det här gick ju bra,,



Har jag lagt upp den här låten förut? Kommer inte ihåg, men det splear ingen roll. För det är ändå en bra låt.


Inteorkanåntingdag...



Duktig jag varit på att blogga idag va?? Nej, jag veet ;(
Har bara inte orkat. Har inte orkat satt på mig kläder heller, har strosat runt i pyjamas hela dagen. Det är nog bara så, att idag har jag en inteorkanågonting-dag! Ehehe. Alltså orkar jag heller inte lägga upp några bilder... Tråkigt inlägg btw. Jag vet det.

Ska nog snart äta mat.. Vad? Pizza? Jag tror det va det. Hemmalagad alltså! Har spelat Super Mario Sunshine också! (det är rätt svårt att skriva mario för mig, för jag skriver fel typ hela tiden, det blir Marie istället ;))

Amazing



Hej!

Idag så blir det att åka till badhuset! Med Mariiie. Har inte varit till badhuset på länge, så det ska bli kul att åka dit! Idag gick jag upp vid 9 ungefär, då satte jag mig och spela super Mario Sunshine! Bästa spelet ever! Har typ spelat igenom det (inte helt själv) 3-4 gånger ungefär, om inte fler! ;)

Sen så åkte vi till Nötberg och gjorde iordning för vintern, lägga kuddar i påsar och sådär.
Igårkväll "kollade" jag på paranormal activity! Fast jag kollade inte så mycke, för jag försökte typ att sova, för när jag kolat på en skräckfilm känns det som jag blir förföljd typ! Men jag kollade lite ändå! Ihihihih ;)
Den var läskig, i slutet. I början hände det inte så mycke, så blir det mer och mer... !

Nä nu ska jag hitta på något annat! Hejdå!


RSS 2.0