A Drop In The Ocean





Idag slutade jag klockan 10 i 4! Då fick jag skjuts av mamma hem. När jag kom hem gjorde jag läxor tills klockan blev typ 7! Såå seeeg1 Det var matte såklart... Jag kanske inte är "dålig" (fast inte lika bra som min syster heller)på matte, men det är så himla tråkigt! Fast jag försöker tycka det är kul.. Fast jag har väl alltid tyckt matte är tråkigt så.. Kollar på Idol gör jag också! Fast det finns inte så mycke mer att berätta nu. Så´här sätter vi punkt! Bye!





Its just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you cloaser than most
Cause you are my heaven.

Ett ganska rörigt inlägg!!

Nu har jag väl varit hemma ett tag. Vi gick upp klockan kvart i 3 på morgonen och dushade och åt frukost (jag drack en kopp kaffe? :O TILL FRUKOST!) fast man orkar inte äta så mycket så tidigt. Vid halv 2 var vi iallafall i Norge! Sen åkte vi väl till toria och handlade och sen blev det att åka hem! Har väl kanske saknat katterna lite och sådär... Men det hade inte gjort nåt att stanna i Teneriffa 1 vecka till ;) I söndags var vi på en utflykt - rolyal delfin. Det var en båt där man åkte ut på havet och så fick man se valar (grindvalar) och så skulle man kunnat se på delfiner fast vi såg inga! Men det vat jättekul ändå! Haha :

Jag: Jag känner mig som mormor!
Mamma: Varför då?
Jag: Jag känner mig helt borta!




Nej nu blev jag allt mätt
Jag känner mig varm
Men ska vi inte ha med vatten?

--------- Det är mormors favotitrepliker! ---------


I
morgon ska Marie med mig hem! Jag har massa smaskiga nyheter för henne att berätta, och hon har nog säkert också en massa läckra nyheter att berätta! Och jag ska prata med mina andra kompisar också! Hoppas dom har saknat mig, eller kanske dom har tyckt det har varit superskönt när jag varit borta? Ja, det återstår ju att se!

Nu ska jag se på Idol! Hejdå!

Teneriffa







Lite bilder :)

Idag är det bara 7 dagar kvar tills vi åker hem ;o Vill inte åka hem! Men den största anledningen är för att jag inte gillar att åka flygplan, men det gick ju bra när vi åkte hit, så visst kommer det väl gå bra när vi åker hem?
Idag har vi "Shoppat" lite. Fast vi handlade väl inte så mycket, men vi kollade i affärerna iallafall! Sen gick vi hem och åt lite mat, och sen fick det bli poolen. Bäst att passa på för imorgon skulle det tydligen bli regn... Om det inte ändrar sig!
Vi har skrattat en hel del här! T.ex åt champinjoner som ramlar ut ur pizzakartonger (kanske inte låter så roligt som det va?) Och åt musik som blev lite för väl skrikig! Men nu ska mamma få använda datorn ett tag! Hejdå!

Monkey Bar?

Halloj! Nu sitter jag och skriver här igen.. ;) Och jag skriver med Marie på msn också!
Idag ska vi bada i poolen, senare idag kanske vi ska gå till Monkey Bar och dricka kaffe.
Igår var vi till en resturang sopm heter Malibu, där hade dom en svensk servitris och jättegod mat!
Men nu har jag nog inte så mycket mer att skriva! På facebook har jag lagt upp bilder också, och jag kommer lägga upp mer eftersom!
Hejdå!

Uppdatering....

Hej! Nu har jag fått ett internet som kommer vara tills imorgon! Jag ska fösöka skriva lite imorgon också då alltså! Kan ju berätta att det är hur underbart som helst här! Varmt och skönt! I tisdags när vi kom hit så packade vi väl upp alla saker och sen blec det att gå ut och handla lite att ha till frukost dagens efter. I onsdags badade vi i poolen. I går gick vi till havet och badade, var ganska blått vatten, fast lite grumligt... Senare på kvällen blev det att gå längs strandpromenaden, och vi kollade i lite affärer.. Jag köpte mig ett vanligt svart linne för 10 kronor!
Idag har vi badat i poolen och inte gjort så mycket mer!



Tneriffa!!





Sådär! Nu har man väl gjort iordning ungefär allt! har packat ner allt (skulle jag tro?) och fixat mg ochsådär! Vi åker väl hemifrån vid 9 ungefär och börjar vår bilresa mot Gardermoen! Ja, sen så får man väl checka in, göra kontroller osv.. Och vid halv tre (?) tror jag det var, så ska vi väl åka iväg med planet till Teneriffa! Nej nu ska jag kolla så att allt är nedpackat!
Ska väl försöka skriva någon gång under de två veckorna också! Beror på hur dyrt internet är där!

Marie:
Hej dååå !! ha det så kul i Teneriffa, kommer sakna dig ;) <33

Linnea:
Jag kommer sakna dig med! Jag kan sola lite för dig med :)<3

Marie:
haha!! gör det du :)

(det var alltså min och Mariea "pratstund" (sms-stund?) imorse! Och jaa! Jag kommer sakna dig! <3

An old picture



Idag så var det sista skoldagen innan jag åker utomlands! Så skönt det ska bli! Men nu ska jag äta! Jag kan lägga upp ett inlägg när jag ätit klart! Bye!

Ehehehehehehehehehehe!!

Jag är med och tävlar om ett par converse!



Jag är med och tävlar om ett par converse hos http://fredrikolofsson.blogg.se.
Tävla du också!

Fiilm!

Hellu! Nu sitter jag och Marie här och har lite roligt i webcam! Haha! Det är kuul! Vi har väl inte gjort så mycket idag, varit hem till pappa och ätit mat där... Men annars har vi väl inte gjort så mycket! ´Har väl inte så mycket att skriva direkt så vi avslutar innan det blir alldeles för tråkigt! Hejdå!


(alltså om ni ska se denhär videon så rekommenderar jag er att sänka ljudet en aning!!)


Home Alone

Idag var jag på mârten, fast bara ett litet tag. Det var så himla kallt och jag var trött.. Marie ska komma hit sen, vi blir själva, för Josefin är på mârten och det ska hon väl va till 1 nåt sånt, och mamma sover borta. Men just nu är jag helt ensam! Marie har inte kommit än nämligen!
Just nu kollar jag på tv och sitter vid datorn somsagt då. Men ska väl endast kolla på tv nu! Bye!

Ihiihihi! MÅNGA BILDER :D

Hej! Var inte i skolan idag hellre, och vid ett åkte jag och mamma till sjukhuset för att kolla min hals! Fick ta blodprov och så skulle dom ta en "tops" i halsen för att få lite på den typ! Usch! Jag hatar sånt! Har gjort det 1 gång förut, det var när jag hade körtelfeber :s
Men det var väl inget utan en vanlig förkylning, men om vi inte skulle ha åkt utomlands så skulle vi aldrig åkt till sjukhuset idag, då hade vi väl väntat och sett om det gått över. Men eftersom vi ska utomlands så var det bättre att kolla nu, ifallatt jag skulle ha behövt fått pencillin!

Men jag var inte på mârten idag då, men jag ville ha mârtensgodis, så då köpte min snälla mormor det till mig ♥















HIhihihihihii!

Men vem ska jag gå med imorgon? Får kanske försöka få tag på Marie? Men jag vet inte.. Jag vill ju, men jag vet ju inte när hon ska dit och vem hon ska gå med... Jag kanske får gå med mamma ;)

Blää

Jag är fortfarande sjuk... Men jag vill inte va det! Fast som det ser ut nu blir det nog ingen skola imorgon - och ingen mârten... Har sovit en hel del en dag, men usch så ont i halsen jag har! Blää

(villket trist inlägg! Men måste visa att jag lever iallafall!)

:(

Näsan rinner, ont i benen, trött, fryser, ont i huvudet. 38.0 i feber

Ååhh!! Jag har blivit förkyld igen! Men jag kan ju inte bli sjuk nu ju! Alltså jag måste bli frisk! Det är mârten på fredag och hela helgen, sen blir det vanlig skoladag på måndag och sen åker jag på tisdag... Då missar jag mycke, och om jag blir sjuk nu, så missar jag ju ännu mer ;s
Nej jag måste bli frisk, det är bara så!



Sitter i soffan inrullad i mammas täcke (ja hon sover på soffan för det är ju tennis hela nätterna! VIKTIGT, enligt henne;)) menmen, ska kolla på idol nu! Hejdå!


Idol

Idol


Lääxor

Egentligen borde jag gå runt och städa nu, men sitter här i väntan på att min huvudvärk ska försvinna! Hoppas den gör det snart! Jag hatar tisdagar! Bara jobbiga! Men jag klarade den här tisdagen också rätt bra! Har iallafall tränat lite på engelskan.. Ska nog snart titta lite på matten också, och läsa lite i en bok... Och sen har man väl lite andra grejer som också behöver göras. Menmen... Annars har det väl inte hänt så mycke idag..? Nej tror inte det!







Man försöker va så snäll som man kan, men ändå bli det bara fel. Vad ska man göra för att det ska kunna bli rätt?

Jag är hemlighets full (och uttråkad)

Har kommit hem från skolen nu för ett tag sen, och snart ska jag gå och *****!! HAHHA! HEMLIGT!


Men först tänkte jag slänga upp lite musik undertiden jag ******! Men sen ska jag skriva lite mer plus att jag ska visa vad jag hade på mig idag! *Happyface*

Britney Spears - Everytime ♥



Miley Cyrus - Every Rose Has It's Thorn ♥



Shontelle - Impossible ♥



Miley Cyrus - When I Look at you ♥


Painting





Har nyss suttit och tittat på klipp på youtube och undertiden har jag målat, såhär blev det. Det tog mig en halvtimma att göra den, vilket är väldigt snabbt, vilket ofta resulterar i ett dåligt resultat. Kanske ska fortsätta måla på den någon dag, för att försöka göra den lite finare iaf..? Målade iallafall ögonen och munnen i färg. När jag målar ansikten använder jag mig väldigt sällan av färger, men fick lust med det idag^^
Ska väl snart gå och sätta mig och kolla på tv tror jag, inget speciellt att se men.. Sen blir det väl att göra sig iordning för kvällen och gå och lägga sig, skola imorgon ju!

(veeet, jättedåliga bilder som är tagna i webcam, men orkade inte ta kort med min riktiga kamera, och dessutom är den slut i batteri)

Packat!





Idag har jag packat lite! För vi åker ju snart, på tisdag är det 1 vecka kvar! Och till helgen har man inte mycket tid till att packa, eftersomatt det är mârten! 
P
Just nu kollar jag på The Hills. Fast just nu är det paus, men nu börjar det! Hejdå

Packat!





Idag har jag packat lite! För vi åker ju snart, på tisdag är det 1 vecka kvar! Och till helgen har man inte mycket tid till att packa, eftersomatt det är mârten! 
P
Just nu kollar jag på The Hills. Fast just nu är det paus, men nu börjar det! Hejdå

New Phone!

Jag vet att jag inte bloggade nåt igår, men hur ska man hinna med allt? Jag hade tänkt att blogga på kvällen men då skulle jag följa med Josefin när hon skulle bada så det kunde jag ju bara glömma ;)

Idag slutate min klass halv 1. Skööönt! Då blev jag hämtad av mamma och vi åkte till kontorspecialisten, för jag skulle köpa en kalender som man kan göra anteckningar om vad man har för läxor och sånt. Sen åkte vi väl hem, och sen till Torsby igen! För jag hade nämligen beställt en ny mobil och då kom det ett meddelande om att den hade kommit, jämt när vi kom hem!  Men mamma skulle ändå till Torsby igen så, det var ju tur för mig!
Blev en Xperia™X10 mini pro!





 



Jag kan ju också visa vad jag har på mig idag:



Men det var väl allt för mig! Hejdå

GALEN!

NEEEJJ!!!

Alltså det här är inte roligt!







RSS 2.0