Clean Crimes



Ny bloggdesign! Vad tycks om den? Har suttit med den ungefär hela dagen xD Den andra var för.. Ja för gul helt enkelt! Nu kanske den är för lila/grå? Men jag kanske kommer gå in och ändra färgerna någon gång..!

Ska nog snart be mamma börja med maten! Börjar på att bli hungrig ;)

En liten låt också :



Nej, ni får 2 låtar!


Sunday

Jag vaknade för några timmar sen! Då ritate jag dessa bilder (som kommer längre ner i inlägget)!  Jag hade tänkt lägga upp dom då, men sen så vet jag inte vad som gjorde att jag inte gjorde det! Men spela roll? Jag lägger ju upp dom nu :D



Bilden här ovanför gjorde jag jääääättenoga i början men sen vet jag inte vad som hände! Jag ORKADE nog antagligen bara inte vara så noga ;)


Positiv! Antar jag!

Har varit på bio idagalltså! The Last Airbender. Var väl bra, väldigt bra gjort iallafall! Sen åkte jag hem, åkte till mromor, åt pitabröd där, åkte hem och... Hade jättekul med min syster! Bilder kommer kanske ikväll, imorgon, eller aldrig! Såäre...

Annars vet jag inte om jag ska göra så mycke mer ikväll. Blev inte hemma själv ikväll trots allt! Josefin skulle ingenvägen, och hennes kompisar kom hit istället! Finns kanske inte så mycket att göra men, det är iallafall bättre än att va ensam hemma på kvällen/natten!

Kanske blir att se på film sen också: Tre systar och en mamma, har sett den typ 3 gånger redan men.. Det är väl bättre än inget?

Märkte nyss en sak: Jag försöker nog verkligen göra allt så positivt som möjligt! Liksom: Finns kanske inte så mycket att göra, men det är iallafall bättre än att va ensam hemma! Och: Det är väl bättre än inget?
Haha!




Getting ready



Detta har jag hunnit än så länge!

Nu ska jag sätta på mig kläder!

Yeepp

Hallojsan!

Idag ska jag på bio! Vilken bio får ni veta när jag kommit hem! Fast bion börjar inte förens vid 4..

Tills dess ska jag:


CandyLady :)


I'm just so happy right now

Hello.

Nu har man gjort en dag i skolan igen! Fick skjuts hem av farmor idag! Jag slutar vid halv 1 på fredagar, men nästan alla andra slutar vid halv 2 ungefär. Fast bussen somjag ska åka med kommer inte förrens 20 över 2.. Så det är riktigt skönt att få skjuts hem på fredagar!

Sitter här och lyssnar på musik just nu! Ska snart slänga upp ett inlägg till.. ETT ROLIGT ETT :D:D:D:D

LOV ♥

I Will Follow









jagälskardigbästavän ♥


 

I've cut pile!




FÖRE







Jag har ju klippt mig as you all can see! Gjorde det igår! Då jag inte alls hade tid att blogga! Marie var ju med mig hem! Jag blev nöjd med resultatet! Hoppas att alla bloggläsare (som inte ens finns, men ändå!) också tyckte det var fint! För det här är vad ni kommer få se nu ett bra tag framöver ;) Nej, undra om man kanske skulle slänga upp bilderna jag och Marie tog igår också? JAA DET GÖR VI! Ska ni säga då :D

No Surprise

Kunde inte slita mig från datorn! Ovanligt va? Nej tänkte väl det!
Ni kanske undrar hur min dag varit? Bra! Fast min kompis va sjuk :( Inte bästis Marie, men min kompis i klassen! Fast jag överlevde ju dagen ändå!
Jag fick skjuts hem av mamma också! Fast vi åkte inte hem direkt! Vi åkte till mormor, för vi var bjudna på mat där! Sen åkte vi hem, jag drack kaffe, tog kort, och satte mig här!

På onsdag ska Marie med mig hem! Fast när vi hade bestämt det kom jag på att, Juste! Jag ska ju klippa mig då! Men hon ska följa med dit! Ska bli jäättekul att klippa sig! IHIhihIHIhi:;D:D:D::D

Nej nu ska jag gå, ärligt! Bye


BARA BILDER! - slå det om du kan du!






Syster Yster? nej JOSEFIN!



Har jag en "poetisk" syster eller?

Jag är inte rädd för mörkret, jag är rädd för det som finns i det. Men finns det inget där, så är jag inte rädd.
Haha! Ganska sant faktiskt ;)

One More Time

Hallojsan! Ni måste erkänna att jag varit suuperduktig på att uppdatera idag va? Den är verkligen jättehäftig min uppdatering! Jag kan gå från ingen uppdatering, till hur mycke som helst :D *stolt*


Todays Clothes

     
 
Såhär såg dagens klädsel ut! "jeansen" är mjuka, inte stela alls. Vilket är väldigt bra om man vill ha lite finare kläder än ett par mjukisbyxor, men du orkar inte gå runt i stela jeans! Sen en BettyBoop t-shirt och en stor tröja ovanpå det, som känns som en handduk ;)


Pictures of me, Pictures of you



Nu tänkte jag bjuda er på lite bilder sen jag och Marie tog kort! De flesta bilder är på Marie. Jag gillar nog mer att va bakom kameran än framför kameran.. Eller det beror faktiskt på hur fin jag känner mig ;)
Här får ni en låt också att lyssna till medans ni kollar igenom bilderna:






















Yääs de va alla bilder! Men okej, vi kör en liten gissningslek då:
Ve, tror ni de va som valde vilken tröja Marie skulle ha, vilket halsband hon skulle ha + sminkade henne?

JAA! DET VA JAAG! :D

(sorry för typ vääärldens längsta inlägg! Men jag ville ju visa er bilderna :D)

Hej... Då ;)

Hello! Igår så bloggade jag ingenting! Det var för att jag hade fullt upp med att städa mitt rum! Det var så himla stökigtså det är inte sant! Och ÖVERFYYLT med grejjer! Så alla grejer jag inte behöver (fast som jag egentligen visst behöver och som jag egntligen visst tycker om) fick hoppa in i garderoben. Som för den delen var ganska "tom" när jag började städa, som nu är helt överfull *fniss*

Annars så gjorde jag inget annat, eftersom det tog mig hela dagen! Idag har jag kollat på film.. Kom inte på nå mer HAHA! Här är lite bilder på mitt "nya" rum :)















(Ni kan ju ignorera adventsljustaken och tomteluvan på sängen. Dom har varit där sen i julas, för jag har inte orkat ta bort dom)

Nä nu ska jag gå! Hejdå!

Animation

Idag är Marie med mig hem! Och så skulle vi ringa ett nummer, så sökte vi på "den/det" numret. DÅ KOM VI TILL NÅN GUDSTJÄNST typ! Och vi skratta ihjäl oss några minuter! C0O0olt tänkte vi!!! Fast det var jätetråkigt, men ändå!
Men annars så sitter vi här uppe på mitt rum och lyssnar på muusiik! Idag slutade jag halv 1. Men alla andra 6:or slutar halv 2. Så undertiden vi väntade på att dom skulle sluta gick vi till konsum och köpte goodiis!! Sen vid halv 2 var vi tillbaks till skolan, då satte jag Marie och min andra kompis och väntade på bussen. Vi satt i cafeterian och väntade för att bussen kommer 20 över 2! Men klockan 2 blev vi utslängda för då skulle dom stänga skolan ;)

Nä nu ska vi skratta åt andra saker! HEJDÅ!


Use Somebody

Idag hade jag utvecklingssamtal! Höll väl på en halvtimma ungefär. När jag kom hem åt jag pannkakor! Nu sitter jag här och skriver. Tro snart jag ska skriva ännu mer, men inte här. För det skriver jag i ett dokument! Annars vet jag inte om jag gör så mycket mer.. Jo jag lyssnar på musik. Just nu spelas I Will Follow - Chris Tomlin. Nä faktiskt inte, nu lyssnar jag faktiskt på Gubben i lådan - Daniel Adams Ray
Nej det är nog bäst jag slutar skriva, annars blir det väl flera rader med låttitlar ;)








Music in my life ears ♥


ihiohihihih... MAiIIiI

Hello!

Idag följde Marie med mig hem! Vi hade vääldigt kul! Vi skrattade, hatade (Vi hatade inte varandra, vi hatade andra personer, och här nämns inga namn ;)) och hade huur kul somhelst! Massa bilder tog vi också, men jag tror jag lägger upp bilderna nån annan dag. För just nu orkar jag inte! Kom på att jag hade "svåra ord" (en SO-läxa) till i morgon också, men den hadejag glömt i skåpet! Smaart Linnea!

Imorgon ska jag har utvecklingssamtal (oj så långt ord!) också... Nej men annars har jag väl inget att säga! Bye!

P.S: Typ världens konstigaste rubrik fick jag med där också! ;)

EHEHHEHEHE!! Världens bästa dag!

Idag hände typ vääärldens roligaste grej! Jag skulle ju på dans idag, då gick jag dit tilsammans med Marie. Sen när vi kommit mer än hälften och nästan var framme såg Marie att.. Min väska var heeelt öppen!

Då kollade jag snabbt igenom och sa: Jag troor att allt är med men jag får kolla mer noga sen. Är det något som är borta så är det skorna, och isåfall får jag väl gå och leta efter dom då. Men vi var väl på dansen då och sen så gick jag och Marie ut till bilen och då så kollade jag runt i väskan och såg att ena skon var faktiskt borta! Så jag och Marie fick väl gå tillbaks och leta. Vi fann skon. Den såg helt ensam ut! Då tog jag upp den och kände mig väldigt normal som går runt med en sko i handen... Men sen när vi kom till "järnvägen" (jag vet inte vad det heter!) Så såg jag något grönt.. DET VAR JU MIN HANDDUK! Den hade jag inte alls tänkt att jag kanske hade tappat, så då blev det typ ännu mer skratt, och jag kände mig ännu mer normal! ;)

Väskan var öppen därför att den var trasig. Blixtlåset hade gått upp, så det blev raka vägen till bästa affär för att köpa en ny typ!

Såhär ser den ut:



Nä nu ska jag gå och bada tror jag! Eller så sätter jag mig vid tv:n.

Men det här blir mitt sista inlägg för idag så vi kan väl lika gärna säga godnatt!
GONATTINATTI;););)

Pictures

I går var jag ute och tog kort med min systers kamera! Några bilder blev ganska bra, och dom tänkte jag dela med mig av!











Den sista bilden ser väldigt mörk ut. Fast det va egentligen inte alls så mörkt ute, jag lekte bara lite med inställningarna :)

Nä nu ska jag göra mig iordning för natten. Godnatt ♥

Kafferep today??






Hej! Idag kommer Marie hit. Fast när vet jag inte.. Medans jag väntar ska jag äta mat. OIdag har jag "bakat" Chokladbollar! Dom smakade smör typ.. Fast det spelar ingen roll! Och nu bakar mamma bullar! Så ärligt talat tror jag det blir kafferep för mig och Marie idag!! Wiihoo!

Nej nu ska jag äta maaat. Bye


Jag lääängtar! Till vad? Till JUUUUL!!

Idag är det Löördag! Och vet ni vad jag har gjort? Näää det vet ni inte! Jag har iallafall varit till mormor.. Och varit på mitt rum. ANnars har jag väl inte gjort så mycket! Jo! Jag har börjat fundera på vad jag önskar mig i julklapp!! Helkonstigt ju! Det är ju faktiskt 68 dagar kvar till jul! Men jag läängtar! När det är vinter är det jättemysigt och fint ute! Och kallt då men det gillar jag inte så det skriver jag inte med här! (FAST NU GJORDE JAG JU DET ÄNDÅ!! :C ) Någon dag i veckan ska ni få se på min nya vinterjacka också! Jag ska bara fixa lite kort på den. Och så ska ni ju få se min nya mössa också! Ihihii!

Nej jag tror faktiskt jag ska skriva en önskelista! Så lägger jag upp den här sen. Så kan jag kolla tillbaks på den i typ december eller nåt, för då har jag skrivit en ny önskelista. På så vis kan man se hur mycket man har ändrat sig!

Höstliga saker ska man göra på hösten!





Men vet ni en annan sak? Jag ska klippa mig den 27! IHIHIIHI! Det ska bli himla kul! Jag känner för lite höstförändring ;) Hoppas bara jag blir nöjd! Nej nu ska jag sitta och vänta på att mammsen ska ringa! Hejdå!

Degiga muffins... Är gott!!

Idag har man varit i skolan, som vanligt! Sen kommer Marie hit och sover över också. Vet att det är Fredag imorgon och skola men mamma säger att bara vi går upp och inte missar bussen så får hon väl det. Och det gick för hennes pappa också (eller vem det va hon fråga) Annars har jag ätit muffins idag! Josefin och hennes kompis hade bakat. Den första jag åt var helt krämig. Precis som att dom inte ens stoppat den i ugnen! Men sen åt jag en annan och den var inte alls lika "degig"! Men båda var supergoda! Snart kommer ett till inlägg. Där sk ajg berätta om vad jag ska göra nu i höst! Det är rätt mycke... Men ni får snart se!

Music







Låten kommer efter ett tag!




Några låtar som jag gillar

O.M.G

Oj då! Jag har Heeeeelt glömt bort att jag har en blogg! ...Eller kanske inte, för jag har faktiskt tänkt på den, men inte orkat skriva nåt bara! Jag har haft 3 "prov" den här veckan. NO-prov Matte-prov och Musik-prov! NO:n gick iallafall bra. Vet inte hur dom andra gick... Annars har Marie varit här en hel del denhär veckan! Man har alltid lika kul med den tjejen! Fredag till lördag sov jag hos pappa också (och jag hade faktiskt datorn med... Ehehehe) Men annars har jag väl inte gjort så mycket! Den 21 ska jag på utvecklingssamtal :s Nej men det ska nog gå bra!

Imorgon ska vi på bio också! Hela 6:an tror jag..? Kanske 7:an också? Nej jag har ingen aning faktiskt! Min klass ska iallafall på bio! I rymden finns inga känslor är biotiteln iallafall.

Här försökte jag ta en hoppbild typ, fast ja, det gick ju inte så bra..


Hade min lilla rosett i håret idag!


När vi va på Teneriffa köpte vi oss glass, då köpte jag mig en glass som befann sig i denna tjocka kossan!


För er som undrar: Såhär ser kossan ut på nära håll!




BLOGGning

Nu är det 2 dagar sen jag la upp nåt här senast! Men jag har haft läxor för det första. Sen i fredags sov Marie över här. Fast hon kom ju inte direkt efter skolan, så varför kunde jag inte blogga när jag var ensam hemma och hade tråkigt då? Jo därför att jag traskade iväg till min mormor för att mina kusiner är där nu! Egentligen bor dom i Karlstad, fast dom är här och hälsar på just nu! Så där var jag hela dagen ända tills Marie kom! Jag och Marie har suttit och pratat mest.... Igår var jag och Marie till mormor och var med kusinerna igen! Idag vaknade jag vid halv 10. Och vid halv 2 ska jag och Josefin till mormor och äta mat! Rotmos och fläsklägg står det på matsedeln ;)











Dagens klädsel också (KANSKE!!!)


RSS 2.0