Tårta !!

Hej! Idag har jag inte gjort så mycke,, eller jo jag har bakat en tårta !!! :D:D:D Den blev superduper god! Nån som vill komma och smaka? Nehe ;( Annars har jag nästan inte gjort någonting. Så nu ska jag gå. Bye Bye ;D

 Gjorde en ´´fin`` bild i paint ;)

Long Time Ago

HEJJ!!! Det va jätte länge sen jag skrev nu men de kanske inte är så konstigt eftesomatt jag ionte haft bloggen så länge och sånt där mölj..

Marie kommer hit sen!!! Tummen upp för det!  Hon ska sova här och imorgon blir det Karlstad :D KUL!! Annars vet jag inte vad som händer,, Marie skrev att jag hade en fin header!! Thihi kul men nu har jag ändrat den. hoppas hon gillar den här också! När jag satt och gjorde den så kom blev det ström avbrott och åska och allt och sen när jag satte på datorn så blev det ju såklart som jag hade trott, BILDEN VAR EJ SPRAD JAG VAR TVUNGEN GÖRA EN NY!!! USCHAMEJ!!!! :@

Men nu har jag gjort den klar och nu är allt bra igen !!! :D:D:D HEJDÅÅ!!

 THIHI JAG xD


HEJ!! :D:D

HEJJ!! :D Nu ska jag börja med att skiva i en blogg:) Jag och Marie har redan en blogg tillsammans och den hittar ni här. Varför jag har en egen också är för att om nån inte skulle tycka om mig så kan ni ju läsa om bara mig nu Z)
Som ni ser är det inte så fint här i bloggen än men jag försöker ju att få den fin så det kommer en snyggare header snart :) Thihi :D Nej nu ska jag kolla tv :) Bye Bye :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0